kRRndija

Pitanje.
Jel ima netko da je bio na pitkoj 14.06. i dobio kaznu za brzinu?
Nas 7 krenulo sa pitke prema Kutjevu i tamo na onom proširenju s lijeve strane gdje je kao neko parkiralište bio parkiran bijeli kombi jakih snaga.
Uslikani sa Lasercam 4. Vrijeme 15.24. Kaže ovako: Van naseljenog mjesta ograničenje brzine 50km, a snimljena brzina xx.
Šta me zanima.
Da li su nas ti iz kombija uslikali ili negdje dalje prema Kutjevu? Nigdje do Kutjevo-Orahovica ništa primijetili nismo osim tog bijelog kombija koji je tamo bio parkiran.
Slike dobili nismo, a mrsko nam sad ići u Pleternicu baš pogledati
 
Ovdje lijevo skretanje za Duboku? Su vas slikali s prednje strane ili zadnje?
 

Attachments

  • duboka.jpg
    duboka.jpg
    225.3 KB · Views: 165
Ne. Oko 1km prije. Tamo gdje su nabacani oni trupci, debla, balavani ili kako već to zoveš. Baš na tom dijelu je ograničenje 50.
Kombi je bio okrenut prema pitkoj, a očito da su taj Lasercam sakrili iza i slikao nas je s ledja
 
Policija je redovno gore. Mene zaustavili, kontrola prometa, vrlo pristojan i korektan policajac. Nije isključeno i da snimaju, zapravo je cudno da nisu tamo već par godina jer očigledno je potrebno, radi neodgovornih pojedinaca, ali i svih nas koji smo odgovorniji da takvi i ostanemo ;) .
Jedan mladić je u jednom zavoju izbalansirao nožicu mjenjača i kočnice, ali to je sve.

Nažalost, najčešće kaznu za brzinu će dobiti netko tko inače nije kamikaza, a samo je van naselja malčice dodao gas. Al red je red, zakon je zakon, i to svi moramo prihvatiti. Ipak zakonske restrikcije i prisutnost policije i njihova djelovanja čuvaju naše živote jer brzina ubija. ☠☠☠
 
Dobio sam nekakav video sa kRRndije od proslog vikenda, ne izgleda bas najljepse.
Jel vozac ok na kraju?
 
I, hoće biti kakav kRRndija meeting s ozbiljnijim sadržajima? U moje vrijeme, dok sam još bio aktivan, organizirao sam uz pomoć par prijatelja roštilj i sve što ide uz to. Što je s ovom mladima danas, ništa?
;););)
 
  • Like
Reactions: exfreerider
:unsure: Miro, jel' si ti živ ili te uzela korona?


ako ti ne pišeš u ovoj temi, kao da je snijeg još na cesti :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: prpa
Tu sam, upalio motor i mali servis, ako vrijeme dopusti, posjetit ću legendarnu goRRu. Nemam baš neki mojo za vožnju, ostario sam. Na mladima svijet ostaje. Koronu, drugi val, prebolio, 3 tjedna borbe, 14 dana temperature. Vise sad snimam neki sportski auto, idem od krajnosti u krajnost glede kategorije, ali što god mi se svidi nemam paprike za to.
 
  • Like
Reactions: DADO+ and prpa
Neka si ti nama živ i zdrav. Doduše baš te sastavilo.
To za mlade kači mačku o rep. Jučer gore nas 4 starca i 1 mladić.
 
  • Like
Reactions: DADO+
Miro ne odustaj, još malo pa ćemo ti i ja opet na neki đir :D
jel R1 još uvijek baza? :D
 
Pa nisi valjda opet u igri? Ko će pesa čuvat? R1 baš i nije više baza, motora je sad u Pž milion i svugdje ih ima, ali i R1 nekad nekom posluži. Jel imaš ti jos onu sennu? Ja sad tražim malog monstera za sina. Mada bi on velikog ;-)
 
  • Like
Reactions: lili
Pa nisi valjda opet u igri? Ko će pesa čuvat? R1 baš i nije više baza, motora je sad u Pž milion i svugdje ih ima, ali i R1 nekad nekom posluži. Jel imaš ti jos onu sennu? Ja sad tražim malog monstera za sina. Mada bi on velikog ;-)
haha što nebi bila u igri. Lako za pesa. Pes je čudo za spavanje.
Ovih dana poservisiram Sennu i dolazim u te krajeve ;)
Javim se naravno.
Ima jedan monster 1100 na njuškalu, dobra cijena, sve si gledam da bi ja nešto malo jače... :D