MotoGP "Silly Season" u 2025. (pretpostavke, glasine i predviđanja)

Uvik kontra. Kad su imali Rossia nisu imali motocikl, sad kad imaju motocikl nemaju vozača.. osim ere sa Stonerom gdje je islo, kasnije se stalno vrte tu negdje a sve u svemu nigdje..hebiga, vidjet cemo dogodine. Od ove vidim da nema ništa, Zarco na Avinti-i uzima postolje pored tvorničkih vozača,pored Pramaca.. svaka čast Zarco,ali kad smo dosli do toga da se Avintia penje na postolje izgleda da bi i Abraham ubirao plodove ove sezone, ili pretjerujem.

Koliko god se netko sada rugao, kao sto su se rugali sa okvirom, KTM će biti budučnost MotoGP-a. Imaju dobre vozače,jebenog testnog vozača radi kojeg i napreduju netreba ni govoriti. I šećer na kraju bez kojeg ne ide veliki Red Bull.
Binder danas fenomenalan 👍🏼👍🏼
 
Za one koji nisu toliko pratili moto2 i BBa, veliko iznenađenje.
Za one koji su gledali njegove vožnje prošle sezone - iznenađenje, ali manje.
Samo gledati kako Binder ulazi u zavoje, kako ostali. Jedino je MM sličan tom stilu. Totalna kontrola.
A i zadovoljština sada kad se može usporediti njega i onog koji mu je prošle sezone na knap uzeo naslov. S 10 puta boljim motorom.
 
  • Like
Reactions: Shepa
A je, samo imaju i oni neki probni rok, što donekle razumijem.
Prošle godine je bilo uhodavanje pa nisu znali na čemu su, sad znaju al ... jack potpisao. Al oni baš uvijeke uvijek sjebu s vozačima, ili prerano ili prekasno potpišu... ili fulaju, kako god.
Petronas. Vozači - svaka čast, ali sve mi se više čini da rossi opet zna šta radi. Na prvu se čini s konja na magarca, ali moguće da će ovaj prelakazak biti s magarca na konja.
I ne bi me čudlo da će fabio biti jači ove sezone nego iduće.
Žarko. S "najtvrđim" motorom na gridu ovako odvoziti. Eto. A već ga na pola otpisali ...


Ovo za Petronas sam vec negdje spominjao, mislim da je to moguce. Ali, iako je dedi to win win situacija, ne mislim da vise moze puno pored ovih mladih snaga.
Da je Ducati riskirao s dva nova mlada talenta prije 2 god kad su vec imali motor mozda bi sad slavili. Sad su opet u fazi problematike vozaca i dok to rijese opet su u zaostatku s motorom. S druge strane to je napravio Suzuki pa su tu negdje ali ne na vrhu. Svejedno mislim da je jucerasnja utrka bila jako vazna. Dođe rookie i sve ih namaze. I to jos na KTMu sto znaci da to onda mogu svi. Ali... bljesak nije oluja. 😄
 
  • Like
Reactions: Nero and pikacu79
Grande finale sezone u 11. Mj Portimao!👌👌
 

Attachments

  • CBA617EB-5E77-459C-85AA-250EE538E2E5.jpeg
    CBA617EB-5E77-459C-85AA-250EE538E2E5.jpeg
    436.3 KB · Views: 77
Portimao se vozio prošli vikend, WSBK, i staza je odlično bila pokrivena kamerama da mi se u nekim kadrovima treninga dizao želudac dok sam gledao. Mislim da su Motopulseri rekli da je jedna od luđih staza koje su probali.
 
MotoGP motori bi mogli letit ka u Cadwell Parku.
😁
 
staza je preluda

Je, a onaj popravak staze na 1:15 mi je baš onak simpatičan :mrgreen: . Krpaona dostojna standarda naših cestara🤣
 
Ako se ne varam u prijenosu MotoGP na BT Sports su rekli da će staza biti kompletno preasfaltirana prije MotoGP utrke.
 
Dobro je shepa reko, nema do kvalitetnih rasprava s ovog foruma!
TKo će na njegovo mjesto, Vugrinec? o_O :unsure:
 

Mene kad su (dva puta) izbacili iz Borgo Panigalea nikog nije bolio kurac. Mjenjam iskaz od ranije danas, Dovi ko te jebe.
 
  • Haha
Reactions: Shepa