Plominka!!!

Znači bez lignji i kremšnita se ne računa :cry:
Nema ništa za jelo osim mislim sladoleda.
(Ja sam na dijeti pa me to ne uznemiruje:mrgreen::mrgreen:)

Lokacija je Plomin (mislio sam da se lokacija podrazumijeva s obzirom na temu(y))

Ponadao sam se da nije tamo zato pitam 😆
 
Ponadao sam se da nije tamo zato pitam 😆
Prošao onuda stotinu puta pa rekoh ajd da skrenem...
Meni na prvu nije bilo nešto prljavo i smrdljivo...domaći se kupaju, a bome je bilo i stranaca...ja ne znam jer sam bio prvi puta.
Svejedno vrijedi stati u hladu i popiti nešto (y)
Ps
Ima tuš, ne treba se kupati u moru :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: sehrz
Ta plaža je sve popularnija među domaćim stanovništvo za kupanje, a i sve više je okolnih kuća za odmor pa se viđa i sve veći broj turista.
Osobno nisam bio nikad tamo na kupanju i jednom sam popio piće u baru na plaži.
Iako nisam upoznat točnim podacima, koliko znam elektrana morsku vodu koristi za hlađenje sustava tako da nebi trebala biti kontaminirana, jedino se voda kasnije vraća u more topla (što vole brancini i cipli).
Zato kupaći bez straha , slobodno se tamo okupajte, a brinuti bi se trebali zbog emisija koje nastraju sagorijevanjem ugljena i koje kroz onaj lijepi veliki dimljak putuju na dugo i široko.
Cijeloj priči ne pogoduju ni otvorene deponije ugljena i pepela čije sitne čestice (a i krupne) vjetar raznosi po okruženju, no što ćemo kad moramo imati struju za naš moderan život, a da ne spominjem ekološke e-aute, e-bicikle i uskoro nam e-motore :)

Nećete svjetliti nakon kupanja u Plominu, no kao što je napisao kolega biker4life ima u Istri puunnoo ljepših mjesta za kupanje (y)
 
npr. ispod Brseča, Klančac, asfalt je do kraja... jedino šta je dole malo parkirnog prostora pa treba paziti di se parkira da netko autom ne sruši motor...

gyKQtcf.jpg


1ocQtZW.jpg
 
  • Like
Reactions: Modesty40