Dvokotac max snage 1 konj (il kobila) - sveobuhvatna tema o biciklima

Za slučaj da su možda ovdje, veliki pozdrav dvojici biciklista koji su se sinoć oko 8 i kvarat spuštali po staroj cesti iz pravca Gornjeg Jelenja prema Grobničkom polju, bez svjetala. Da smo kolega i ja malo ćoraviji nego jesmo, katadiopteri i zvonca bi još uvijek letjeli iznad Kamenjaka...
 
trebao bih promjeniti semeringe i novo ulje u vilicama marzocchi 888 rc3 2008,ali nemogu naci na netu koliko ide ulja po vilici,pa ako neko moze pomoci,bio bih mu jako zahvalan!
 
kako nije lijep,meni predobro izgleda,trebas ga vidjeti uzivo,meni je najljepsi,a to je ono najvaznije da se meni svida.

kako mislis nije upotrebljiv,lijepo ide,koci,skrece,malo sam i off road vozio nista extremno,moze sve,ma meni je to za po gradu voziti,nista drugo,oduvijek mi je bila zelja imati DH biciklo,al nisam imao novaca da si ga kupim,jer polovni su skupi,pa sam si ga slozio sam,meni je savrsen,.:mrgreen:
 
2CFB4ADC-2710-44B6-9BD5-ACBE479209B1.jpeg
 
  • Like
Reactions: drifter947
evo moj homemade bajk,skupljao dijelove nekih 2god,malo pomalo i napokon je sastavljen.:mrgreen:



ako sada nebude makar 50 lajkova za trud,e onda ga jebi.🤣

10 za trud.. ali da je nepropocionalan, je.. svejedno, ako je tebi ok, sve pet
 
Precesto slusam filozofije o bajkovima, vilicama, gumama, 29er zavjere itd, itd.
Iako je bajk slozen izmedju DH I enduro mislim da velika vecina nas nebi imala muda iskoristit potencijal I mogucnosti cak I ovakvog bajka.
Mislim da je upitna upotrebljivost vozaca.
 
Brm brm


Srki
 

Attachments

  • IMG-20201002-WA0009.jpeg
    IMG-20201002-WA0009.jpeg
    167.4 KB · Views: 83
Opasnije od ovoga je ovo činiti s endurom .:mrgreen:

Meni ne, probao sam downhill na Sljemenu s jednim pa drugim. Motor ipak ima neku težinu i premda je zbog toga generalno sporiji, na frkovitim mjestima dozvoli kočenje. E da, išao sam i u obrnutom smjeru i tu je tek puuuuno bolji. :mrgreen:
Probao sam i sa električnim hardtailom i full-om i ovaj drugi se pokazao izvrsnim, možda zbog debelih guma jer ja sam totalni amater pa mi je ličilo na cvajera. :p
 
  • Like
Reactions: hondimir