Novi stacionarni radari

to su vjerovatno kamere koje služe za naplatu cestarine kako je i najavljeno da će mjenjati sustav naplate bez zaustavljanja
 
Koliko sam ja shvatio to su njihove interne kamere, ne MUP-ove za mjerenje brzine... Samo je ovako vise klikova na clanak
 
Možda bi trebao otići do Samobora vidjeti slikicu da znaš kako su te slikali(ako si blizu naravno):unsure:
N. Zagreb ali da zanima me, i kad me puste leda mislim da cu skociti cisto da vidim kako to izgleda. Pa cu i ovdje javiti koja je fora (y)
 
N. Zagreb ali da zanima me, i kad me puste leda mislim da cu skociti cisto da vidim kako to izgleda. Pa cu i ovdje javiti koja je fora (y)
Mene je okinula ta lasercam, navodno je to ona kutija na tronožcu visoka možda nepuni metar od zemlje, znaju ju postaviti u Heinzelovu u živicu i pokriju ju zelenom ceradom, četvrtasta kutija. Bio pogledat fotke, sve se vidi ultra rezolucija može preko cijelog ekrana povećat samo tablicu.
 
...
Je tko probao ovo?

Čini se OK.
Koristim je mjesecima (y) - radi bez problema, jedino svako 3-4 dana spama sa notifikacijom o updateu baze kamera (ako platiš punu verziju update radi automatski).

Obavezno u kombinaciji s iGO sa ubačenim Snecerovim POI lokacijama kamera (pretraži malo temu, imaš linkove i sve upute (y))
 
Duplo osiguranje koje košta samo utrošak baterije mobitela :mrgreen: - na "uzorku" Split-Pula-Split magistralom su bile 1-2 situacije gdje je samo jedna od ove dvije aplikacije javila.

Bolje potrošit malo više baterije i slušat duplu notifikaciju nego znojnim drhtavim rukama otvarat plavu kuvertu :mrgreen:
 
  • Haha
Reactions: as17 and El Mravac
rep nema veze sa pricom, vec propisani nosac tablice sa katadiopterom, ispravnim kutem, ...

nije tesko, google: Zakon o sigurnosti prometa na cestama :)

č 236 st 7 - 1.000 - 2.000kn (pola na licu mjesta) krivi nosač, pod repom, nemas katadiopter, ...
č 244 st 7 - 300 kn (150 kn na licu mjesta) - nemas tablicu ali imas sve ispravno :)

Jel ko ima problema ako si bez tablice, a imas zamjenski nosac, sa svijetlom, org zmigavcima, dobar kut i katadiopter. Znam da ne prolazi regu, al me zanima jel te policija salje na izvaredni?
 
Kakve su ovo fore?
 

Attachments

  • Kamera Bjelovar.jpg
    Kamera Bjelovar.jpg
    85.2 KB · Views: 165