Novi forum 2020...

Zahvaljujući budnom oku jednog vrlog forumaša ;) skrenuta mi je pažnja na jedan detalj. Naime, na ovog forumu postoje mogućnosti pisanja profilnih postova koje je lako zamijeniti za privatne poruke pa pls obratite pažnju na to kako ne bi ispalo da vam netko javno objavljuje privatnu komunikaciju. I ja sam među neopreznima ali nema pikanterija...:mrgreen:
 
Mate
dali je moguce vratiti ko na starom forumu kad se procitaju sve teme i refresha se da teme u kojima su u meduvremenu objavljeni postovi budu na vrhu kao neprocitani.
Ako me kuzis,tako je bilo na starom forumu
 
  • Like
Reactions: Mocippaldi
Da bude isto kao na starom forumu ne ali imas iznad foruma oznaku za nove objave i sve ih tamo izlista. Ja vec imam naviku kao na proslom forumu, prije izlaska kliknem na oznaci sve forume procitanima pa me vec docekaju novi pri slijedecem logiranju. Fali mi taj gumb sa starog foruma na dnu stranice i dao sam si zadatak da ga sam postavim jer programere gnjavim oko novog portala. 😊
 
  • Like
Reactions: triumf
Jos jedna moja greska, nema uopce linka. Vezano je za moj prosli post jer su to te dvije ikone koje mi fale. S obzirom da nisu predviđene treba ih programirati a to ne znam sam.
 
onda ti je onaj ekvilajzer ikona i forumi ikona višak jer svi vode na početnu foruma..
 
:unsure: ako je preveliko opterećenje za server,
možda maknuti kalendar za iduću godinu,

...ove godine ionako uglavnom lapi prazan :mrgreen:
 
Kakvi su ovo hakerski napadi, mami me da kliknem da vidim na koja bespuća interneta će me link odvest.
 

Attachments

  • Screenshot_20210120-192206_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210120-192206_Samsung Internet.jpg
    58.7 KB · Views: 82
E napokon sam pronašao gdje pitati. Naime, od početka ove godine ne mogu priložiti fotografiju s mobitela. Upučuje me da je datoteka prevelika.
U početku nisam obračao pažnju, potom sam pogledao veličinu slika i tražio problem. Posljednje slike s istog mobitela sam prilipio u staroj godini, a sada stvarno ne znam,a čini mi se i tramak, mijenjati format slika za objavu. Zato se i ne javljam - jedna slika vridi tisuću rići.
Ima li lijeka??
 
  • Like
Reactions: mate
Ako je do veličine, nema. Ili barem ja ne znam kako postaviti automatsko smanjivanje.

Otvori sliku na mobu, napravi scrn i probaj. Nekad ni to ne prolazi. Jucer sam nesto slikao i probao poslati kroz sluzbeni mail pa mi vratilo. Pogledam, slika ima skoro 9MB... U svakom slucaju povecanje limita nije opcija, vjerojatno ce se sve slike starije od 6 mjeseci brisati.