U jebemu ... morat ću prvo probati to napraviti ispod plina (kako god da si to zamislio ) ...eeeee,pa najavi se jednom ko mene na janjetinu ispo Peke...a ja cu jednom ko tebe na janjetinu iz rerne,oli ispo plina...pa ce-mo izvesti zakljucak...
U jebemu ... morat ću prvo probati to napraviti ispod plina (kako god da si to zamislio ) ...
eeeee,pa najavi se jednom ko mene na janjetinu ispo Peke...a ja cu jednom ko tebe na janjetinu iz rerne,oli ispo plina...pa ce-mo izvesti zakljucak...
a ko ti brani Prika,za Ljude uvik dostupan...Mogu i ja doci?
a ko ti brani Prika,za Ljude uvik dostupan...
Na sve nacine mi je bolji kozlin od janjca.Meni je peka najdraza pa i govno ispod nje valja. Jedino nisam jos nikad kozletinu probao sa raznja jedino leso.. meni kozletina draza nego sve ostalo
svejedno,samo neka je domace sa sela...Na sve nacine mi je bolji kozlin od janjca.
I friškosvejedno,samo neka je domace sa sela...
Jos ako stigne negdje od ispod Velebita... medenooo...I friško
probala sam janjaca iz svih krajeva lijepe naše , ne po restoranima da se razumijemo , al kozlić mi je broj jedan
bilo kako bilo , ako živina spava na čistom, svi su fini i nemaju nikakvog mirisa 😉
nije.... više je krumpira nego mrkve.....ova je po strasilovom gustu