Svi putevi vode u Karlobag

Attachments

  • Screenshot_20210502-212610_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210502-212610_WhatsApp.jpg
    25.9 KB · Views: 0
  • Like
Reactions: Riker and kronik
Kraj ovih smo jucer prosli. Prvo su bili u Carlitosa, a onda u zavoju od 180° u Modricima. Pilot je cini mi se bio na crnom GSX-R u. Sve neki rejseri bez musice po motorima i kacigama.
Ali slazem se da je idiotarija objavljivati ovako nesto po webu.
 
Ima on srice da otamo nije naisa kakav Sleper ... :unsure:
 
Ima on srice da otamo nije naisa kakav Sleper ... :unsure:
Sleper?ima srece sta od tamo nije naisla zena sa djetetom u autu...nakon ove snimke kad bi vidio,naso bi ga i ubio ko zeca da su moji
 
E jebiga sad.Komentari nisu baš na mistu.Sve su to momci sa jako malo godina .Šteta šta im Grobnik ili nešto slično nije bliže.Kad bi bilo nda bi i ja bija za postroženje zakona a i oni bi se ,sigurno.vozili tamo di nema zidova ,auta u kontra smjeru niti kamera., i ostalih učesnika u saobračaju.Razmislimo i o tome da je državni aparat uzeja lovu na svih 150 ks a nema se di isprovat. To ti dođe ka kad su prodali puške i municiju a nisu ozakonili lovišta pa čekaju krivolovce.ili ako je lovište ili pista daleko u ovoj situaciji se nema dovoljno novca za otič par puta godišnje do lovišta ili piste.Mladi su to ljudi pa kako ne provat ono šta imaš u ruci.Sad če neko, kako cesta nije pista ,to i ja kažem, al imat u ruci nešto šta te privlači cili život a ne provat je biti debil ili skoro.Volija bi da ovo ne komentira neko ko ne zna šta je motor u pravom smislu riječi.Nije naredba :mrgreen: nego samo molba.