MotoGP "Silly Season" u 2025. (pretpostavke, glasine i predviđanja)

"Nine time MotoGP race winner."
:eek:o_O
Je to citam 24 sata ili Jutarnji????
Jbg, Alberto Puig ima jednu (1) pobjedu (kad su svi favoriti bili na bolovanju), pa sad vodi HRC momčad, i zove ga se MotoGP race winnerom.

U svakom slučaju...

 
  • Like
Reactions: Spori
:mrgreen:
 

Attachments

  • IL.jpg
    IL.jpg
    73.4 KB · Views: 0
  • Like
Reactions: pikacu79
Saću ja braniti i jadnog Vinalesa :mrgreen:. Ozbiljno, razapinje ga se uzduži poprijeko. Jbg,ovdje zvuči ful ok, i ne mogu reći da ga ne kužm -

A onj video njegovog zadnjeg kruga, znači tooočno ga kužim. Bio sam u takvim situacijama :mrgreen:. Kad te žena ili neko toliko raspizdi da više nisi normalan, voziš a luuud si, iiživljavaš se na kraju na . ni krivom ni dužnom motoru. to je to.

Sve u svemu, nek se glava razbistri (koliko može, jel njegova je... takva kakva je),mala tvornica iz noela ima potencijal! Vinales - kad se sve posloži - ima brzinu.
Držim im fige.

 
  • Like
Reactions: Mario9
Frajer je truba žešća, psihološki labilan, niti mu je ovo prvi eksces, imao je u moto3 ispade a ako do sad nije posložio glavu onda i neće u narednim godinama. Poslije godina na rednom 4 može v4 odvesti na postolje vjerovatno u slučaju kakve kataklizme. Pametnije je bilo tražiti kakve mlađe luđake s nekim novim idejama. Al naša lonac poklopac uspio izvući još jednu godinu u GP-u a Aprilia za neku sitnu lovu nekog s iskustvom
 
Last edited:
Ja mislim da koju utrku moze na postolje cak mislim da moze i pobijediti utrku ali od 50 utrka koje postolje i koja pobjeda i u medjuvremenu koji kung-fu zahvat prema motru :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: bolcic
Ma mislim da to ne stoji. Oni su u mojim očima i vece emocionalne lujke od HRCovaca 🤪

Da je Vinjo nestabilan, nema dvojbe, ali prica je prenapuhana. Ako ja Ferrariem uletim na igraliste djecjeg vrtica, nema konjic nista sa time.

Dapace, odvjetnici u MotoGPu su puno bolji nego doktori 😉
 
  • Like
Reactions: Nero
A mozda ti i ta stoji. Kad je jedan Lore visestruki prvak posa ukurac sto se onda moglo.ocekivat od top guna .