×-×-× Splitski dogovori za đireve ×-×-×

Je, je, Pujanke su stvarno najgori kvart kad in dilerima pale motore radi dugova (n)

U svin ostalin splitskin kvartovima dileri su u plusu :mrgreen:
 
Last edited:
  • Like
Reactions: gvo
Maou!

Y4sGF3w.jpg


I neki veseli ljudi

KxmYu7S.jpg


Čovik 60+, ne boji se korone, gripe, a ni upale pluća.

Od ostalih vijesti, cesta suha(al ne presuha), plavih anđela nema, smjesa opasno siromašna.
 
Maou!

I neki veseli ljudi

KxmYu7S.jpg


Čovik 60+, ne boji se korone, gripe, a ni upale pluća.

Od ostalih vijesti, cesta suha(al ne presuha), plavih anđela nema, smjesa opasno siromašna.

Jedan od najvećih talenata Hajduka i nekadašnji vrhunski nogometaš. Odigrao je dvije utakmice za Hajduk, nije se htjelo podmazati koga je trebalo, nakon toga ga je rijeka života odvela na drugu stranu.

I dan danas je u vrhunskoj formi, uredno do Omiša i nazad odpedala s Ponycom i dva puta dnevno odvesla od Brela do Makarske.

Svaka čast Gixxeru, ali Matko je veća legenda. :)
 
Ali mora san obavit neka NEODGODIVA testiranja na motoru tako da san mora:mrgreen:
 
Najmanje volja a puno više oprema i dobra zaštita od vitra na stromu (y) - naked će mi uvik bit najlipša vrsta motora ali nikad više vozit jednog :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: SpoRRi
Evo otvoreni poziv za sve


BMW MK DALMACIJA I SIDI BAR ČASTE 'Motoscena u Splitu zaista funkcionira jedinstveno i kad god netko od klubova pokrene nekakvu humanitarnu akciju svi se odazovu'​


BMW MK DALMACIJA i SIDI BAR ovaj petak od 18 sati časte sve motoriste u Splitu, a povod je veliki odaziv motokolega na sve humanitarne akcije u kojima je BMW MK DALMACIJA bila uključena kao organizator ili suorganizator (D8, svi za Kiaru, Đir za Petrinju, Bradata Aukcija itd).


"Naš klub broji preko 100 članova, ali to nije dovoljno kad treba pomagati potrebitima, imamo sreću da motoscena u Splitu zaista funkcionira jedinstveno i kad god netko od klubova pokrene nekakvu humanitarnu akciju svi se odazovu.

BMW MK DALMACIJA je organizirao ili bio suorganizator mnogim humanitarnim akcijama i splitska motoscena se uvjek odazvala pa bi se željeli na ovaj način zahvalili cijeloj motosceni našeg grada jer svjedoci smo da se motorosti i motoklubovi uvjek rado odazovu kad treba.


Sidi Bar na čelu sa gosp Čulićem ce počastiti sve prisutne grahom i kobasicama, a naš klub ce sve prisutne počastiti sa 200 piva (0,3 malih), a sve to ide uz besplatan rock koncert popularnog BRAVO BENDA.

Također zahvaljujemo i Dalmaciji Danas koja medijski pomaže u svim našim humanitarnim aktivnostima.

Zahvalni smo dragom Bogu što nam je dao mogućnosti, ali i svjesti da pomažemo potrebitima.

Svi ste pozvani, dođite sa motorom ili bez njega, kao član moto kluba ili slobodan vozač bez obzira na motor koji vozite, dođite u miru ili ostanite kući", kaže predsjednik BMW MK DALMACIJA, poznati splitski motoavanturist Željan Rakela.
 
Na Brzetu (skretanje za staru cestu Lokva Rogoznica) sudar motor i kamion. Raspolovljen ZZR, al vozač navodno OK.