MotoGP "Silly Season" u 2025. (pretpostavke, glasine i predviđanja)

Znaci imaju 2 invalida u koljeno u istom timu 😂
 
Yamaha će sve svoje resurse koncentrirati na Fabia, fluidnošću će nadoknaditi neke druge zaostatke, i ići će to dobro.
Iz nekog razloga, uvijek im je išlo tako
 
Ma nisu 2 invalida, nisam nista lose mislio, ali cinjenica je da ni on sam nije bio, a cini mi se niti sada jos uvijek nije 100% siguran koliko i kako ce uspjeti napraviti step-up. Sada bez satelita osobito jos teze po meni.

 
Sve svodi na Lovu, budimo realni Dovi i Morbi su Katastrophe trenutno

Dovi se vraca u Ducati da im sve pokvari, da im objasni da ne mogu kroz zavoje tako brzo. :mrgreen:

20171108_181521.jpg
 
Miller u KTM je navodno gotova stvar i potpisan je ugovor na 2 godine te se samo čeka službena potveda
 
Znači Miiller i Espargaro u Ktm-u ne obadvojca u tvorničkom ali tu su. Osim Mira na Repsolku živo me zanima tko će doći u Hondu Lcr ? Moguće jedno mjesto za Oguru a drugo ajde ga znaj. Koga bi vi stavili ?
 
Imas temu za ovo. Ganjaju se ko da je obicna SBK utrka a valja 24h vozit, ako vako nastave eto sanse sirotinji za pobjedu :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: igVG
In a show that they're serious about sorting out their engine issues, Yamaha have hired Luca Marmorini to help design their lump for 2023.
He was most recently behind Aprilia's move to the 90 degree V4 and a huge step in reliability, and was with Ferrari in F1 before that.
A big statement from Iwata.


Tako barem tvrdi Gazzetta Dello Sport, a prenosi pledgetimes.com. Citat gore je sa fb posta
 
Last edited:
  • Like
Reactions: bolcic and igVG
Znači opet se vraćamo u vremena kad talijani dizajniraju a japanci kopiraju, ajde ovaj put ce barem platit čovjeku
 
Baska ce im zabar pomoc :p sve masine su na vrhuncu ne mogu se vise poboljsati mehanicki mislim, problem je elektronika MM koa je razvijena za V4 :p
 
Mozda ce im smiksat neku v4 mashinu..mozes bit pijan i drzat se plota, a mozes se i otrijeznit i radit ko i sav normalan svijet..ulozi malo tih para od monstera i napravi vise stroj...jebo ih klavijature
 
Baska ce im zabar pomoc :p sve masine su na vrhuncu ne mogu se vise poboljsati mehanicki mislim, problem je elektronika MM koa je razvijena za V4 :p

Možda Yamaha iznenadi pa dogodine ne bude I4 motora na gridu. A možda dizajniraju novi I4, npr. bez crossplane radilice i sl.