Trnci u desnoj ruci

Na ovom motoru nisam ni jednom u skoro 50.000km (2.5 godine, ali nikad voda tamo ni nije dosla, kao ni na proslim motorima :D ), glatko se vrti rucica gasa i dalje. Na proslom jesam jednom u sezoni, znalo bit prasine malo i osjetilo se da moze bolje (ne u voznji, nego u garazi), obrisao, stavio malo silikon spreja na krpicu i prebrisao taj dio i vratio rucicu na volan - vrtila se rucica ko vrtuljak :mrgreen:
Ovo je slika sa Fazera, a sada na Stromu ista stvar - jedna kiša i voda uđe ispod (n) tako da sad kad vidim da će padat zaljepim 2 kruga krep trake oko procjepa između utega volana i ručice gasa.

Sreća da je traka žuta jer bi bio cirkus da je zaboravim skinut:mrgreen:
edited_20220810_134817.jpg
 
Zimi mi je uvijek hladnije prstima desne ruke nego lijeve - htio, ne htio, moraš određenom jačinom držat ručicu da bi mogao modulirati gas, a samim time i smanjiti cirkulaciju u prstima.

Iznenađuje me koliko se malo razgovara o podešavanju volana, poluga kvačila/kočnice/mjenjača itd. - ili je svima sve kristalno jasno, ili nitko uopće ne zna ili ne razmišlja o tome da bi trebao obratiti pozornost na ergonomiju :mrgreen:


Kad već razgovaramo, kad ste zadnji put skinuli i očistili ispod ručice gasa? :mrgreen:

View attachment 750341
Meni je apsolutno sve podešeno, koliko to na Huaweisungu može biti... ovjes, gume i sve kontrole... volio bih da može još, ali to ću dočekati na novom motoru najvj...
A ovo ispod ručice sam tek neki dan skužio, i gledam kak je fino rđavo... Posvetit ću se tome narednih dana...
 
cesce drkajte pa ce ojacat desna ruka..ili podmazite kablove
 
Ja sam radio za gRRobnik kRRaču ručicu gasa
Ne tRRne ruka
 

Attachments

  • šorty.jpg
    šorty.jpg
    1.1 MB · Views: 0
Nije bas kod svih.. ja nisam imao ali sretao sam se bas se kolega nedavno zalio i to samo na trnce na kraju je karpalni.