LINKOVI NA RAZNO RAZNE VIJESTI IZ BESVIJESTI

  • Like
Reactions: pikacu79
Tako je, traženje dlake u jajetu za punjenje proračuna. Pa, sve je u kompu danas. Lagana provjerica i ne možeš ništa sakrit.
 
  • Like
Reactions: Dene

Emisija od utorka 13.09., "premotati" na 18:40

:mrgreen:
 
Očito hrvatski poltronski bananizam ide i na kopiranje kazni koje postoje u drugim zemljama, ovo baš liči na prepisivanje njemačkih kazni...
 
Štoviše, dodao je i kako nije utvrđeno da su svjesno ili namjerno počinjene pogreške koje bi se mogle smatrati teškom povredom službene dužnosti i biti predmet rada Službeničkog suda te nam zahvalio na ukazivanju na “moguće propuste”.

o suncetejebalo......pa eto neka je utvrđeno,odmah nam je svima lakse.... ovo postaje Alan Ford..... o_O
 
Umjesto strahovanja što će kojekakvi šupački mediji kritizirati ili prikazivati maltene kao "ljudsko pravo" investitora, trebalo bi sve to beskompromisno rušiti i prisilom natjerati investitore da poštuju zakone i vrate sve u prvobitno stanje, a jasno je da treba i provoditi nadzore rada i revizije odluka svih tih birokratića koji izdaju te dozvole za lovu ispod stola uz oboritu ribu... svaka pogreška bi bila otkaz i kaznena odgovornost, pa da vidimo tko bi onda krenuo pametovati i frizirati zakon u nekom svojem tumačenju. Dapače, odrediit da finalne dozvole ne izdaju lokalci, nego neka druga teritorijalno nenadležna ekipa, pri čemu bi se lokalce samo pitalo za "stručno mišljenje", iz čega bi isto tako, uvidom u GUP-ove DUP-ove, lako vidjelo tko tu kome pogoduje i koliko je to "mišljenje" u sukobu sa zakonima i prostornim planovima (gdje bi i donošenje tih prostornih planova isto bilo dislocirano od lokalaca, koji ne bi tako mogli samo određivati da se cijele dijelove pomorskog dobra preko noći prenamjenjuje u privatne želje i dozvole koje su same sebi smisao...).