Pomoć kod kupovine novog/rabljenog motora i savjeti mladim vozačima

Pozdrav... u planu mi je kupnja (uvoz) HD s napravljenim preinakama. Zanima me ako je netko uvozio takvo vozilo? Sta mi je potrebno za ga atestirati?
 
Pozdrav... u planu mi je kupnja (uvoz) HD s napravljenim preinakama. Zanima me ako je netko uvozio takvo vozilo? Sta mi je potrebno za ga atestirati?
pozdrav, ukoliko ne dobiješ odgovor probaj provjeriti s ekipom iz CPR Custom Garage imaš negdje na facebooku njihovu stranicu, pa provjeri kako atestiraju svoje preinake
 
Kako se skida blokada na karbovima GPZ 500S, trenutno je 48 hp, a puna bi trebala biti 60 hp u Njemačkoj je to radi kategorije. Koliko je to posal u meštra i šta triba kupit za karbove?
 
Ma buget mi je 30 tisuca kuna a on je 52 novi , na oglasu ispod 44 ga nema, nisam nikad vozio taj motor vec sam ga samo naveo jer mi je u ducanu kad sam isprobavao najvise sjeo po dimenzijama pa sam ga zato naveo tu da znate sto slicno trazim
honda nc 700 ili v strom 650 ako možeš naći bez obzira na godište onda si miran par godina.
 
Danas stiže....
 

Attachments

  • IMG-20220912-WA0000.jpg
    IMG-20220912-WA0000.jpg
    221.8 KB · Views: 0
Pozdrav ekipa,

Trenutno sam u nabavci motora i izbor je pao na Versysa 650 ili na Tracera 7. Problem je sto bih svakako prije kupnje sjeo na oba da vidim cisto kako mi odgovaraju dimenzije jednog i drugog. Versysa sam probao i mogu reci da mi je OK, ali bih htio probati i Tracera. Ima li netko ovdje na forumu iz Zagreba ili okolice tko voli pivu i ubiti pola sata, sat sa wannabe bikerom, a da ima Tracera 7 na kojeg se moze sjesti? :)

LP,
Predrag
 
Pozdrav,

možda je ovo 101 put da netko pita ali...aktualiziralo se pitanje Schengena, odnosno gotovo je sigurno s 01/01/23 da ulazimo. Mijenja li se šta u tom slučaju oko uvoza vozila iz EU? Odnosno PPVM i slični nameti, ostaju ili?
 
Yamaha Tracer 700 vs. Suzuki V-Strom 650 vs Kawasaki Versys 650
Koji od ova 3 i zašto
Zavisi sta hoces...ali ako si u mogucnosti, Strom 650 XT od 2017,pokriva sve...
 
  • Like
Reactions: thommy
Da ja biram, uzeo bi si Tracera, ali onog do 2019., ovaj kasnije je ružan.
Strom mi je nekako motor za penzionere i one koji se tak osjecaju.
Versys izgleda ok, ali onaj zvuk ne mogu nikak progutati.
Yamaha mi djeluje najzabavnije, ima najviše konja (taj CP2 motor djeluje dosta živahno), lakša od ova dva za skoro 20kg.
 
  • Like
Reactions: thommy
Ne moš falit sa nijednim...
koji ti se svidi, uzimaj...
ja sam imao sličnu nedoumicu...i uzeo motor koji uopće nije bio kandidat hahaha došao, vidio, platio, odvezao... i nisam falio, zadovoljan sam ko prasac.
 
  • Like
Reactions: thommy and triumf