Recent content by balky1

 1. Novi stacionarni radari

  Na sjevernom kolničkom traku je postavljena kamera još u prvom valu. Malo prije te crvene oznake.
 2. Gorivo

  Kao i one o ulju i podmazivanju lanca. :mrgreen:
 3. Novi stacionarni radari

  Nisu, ali te uz veću kaznu mogu poslati i na izvanredni tehnički ako vide da, kao što je već rečeno, nije po propisu nosač tablice ili bilo što drugo na motoru. To odmah povlači i to da sa svojim vozilom ne možeš nastaviti daljnju vožnju jer je tehnički neispravno.
 4. Gorivo

  Jesam,od Liqui Molyja, mislim da se zvao MTX nešto. Mrzim čistiti karburatore, a pojavljivali su se simptomi začepljenosti neke od dizni. I tada sam riješio problem. Ali, simptomi nisu bili ekstremni. Čisto sumnjam da bi u tom slučaju pomoglo.
 5. Novi stacionarni radari

  Nekako mi zvuči logično da će ti dati kaznu iz tog raspona u skladu s onom koja bi bila za brzinu.
 6. Novi stacionarni radari

  Daj slikaj portret pa da i mi vidimo.
 7. Lanci i lančanici za motocikle

  Molim te pošalji mi specifikacije lanaca 6 i 7, tj. kompletne oznake.
 8. Dobar putni kit za krpanje guma?

  I ja preporučujem ovaj set. Tri godine se kuha ispod sjedala i crvi su još uvijek mekani i funkcionalni. Krpao jednom, bez ikakvih problema.
 9. Močile (Vrbovsko)

  Na jednom stranom forumu sam pročitao zanimljiv zaključak koji je uvelike istinit: "Onog trena kada si prešao ograničenje, odrekao si se svih svojih prava kao sudionika u prometu."
 10. Jeli ovaj normalan?

  Znate onu: "Svaka roba ima svoga kupca." I ja, kao i svi vi koji ste do sada komentirali, ne bih ni pomislio dati tu lovu za to, ali šta znate... Čovjeku nije hitno pa se možda nađe koji pacijent za doktora.
 11. K: stražnja felga za Yamahu FJ 1100

  Znam da ima ne ebay-u i kojekakvim oglasima u Njemačkoj. No, ako ju ima tko u blizini neka mi se javi na PM, mail: [email protected] ili mob.: 092/295-9377.
 12. Kalendar susreta

  Što je s kalendarom susreta? Stranica je jednostavno - prazna.
 13. Nema više godišnjeg poreza za starije od 10 g.

  Eto, netko se konačno smilovao. Zadnji odlomak donjeg članka: http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-odgodila-porez-na-nekretnine-maric-najavio-presicu/994442.aspx
 14. Štitnik zadnje vilice

  Znate li nekoga u RH ili EU da pravi štitnike za zadnje vilice (one gumene, plastične ili kakve god koje štite zadnju vilicu od lanca)? Tipa: http://www.ebay.co.uk/itm/YAMAHA-REAR-SWING-ARM-CHAIN-GUARD-SEAL-YZ85-YZ-85-2002-2012-/360589614532 Link sam stavio samo da vidite na što mislim. Ne...
 15. "Opruge Omega"

  Izrađuju opruge prema željama. Pošaljete svoju kao uzorak i to je to. Sve pohvale za komunikaciju i uslugu. Meni su napravili opruge za prednju vilicu za nekih 350 kn (cijena za par). http://www.opruge-omega.hr/index.html