Recent content by bojan

 1. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  Baš čudno, prvi puta za njih čujem tako nešto o_O one bi kao po malo hladnijem i mokrom trebale biti super za taj tip guma.Ja još nisam svoje uspio namontirati. Sa DRIII sigurno ne možeš promašiti, jedino ako si baš neki trkač extremista :mrgreen:
 2. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  Kaj nisi zadovoljan sa M7RR?
 3. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  Pa di je ta objava kaj si pitao nemam pojma od kud si ju izvukao, nisam vidio. U par mojih zadnjih postova u ovoj temi sam nahvalio DRIII jer ih vozim već par godina na tri različita motora i prezadovoljan sam sa njima.
 4. bojan

  NINJA - generalni topic

  Za taj Castrol nemam pojma, ja sam u sve Kawasakije stavljao Silkolene Pro4+ i radili su savršeno a mislim da je nešto jeftinije od Motula. Ali vidim da je Motul izbacio posebno ulje za Kawasaki sa mirisom limete :ROFLMAO: :ROFLMAO: Motul Lime Green Edition 10w40
 5. bojan

  Kawasaki Z1000SX

  Taj model mi super izgleda, za ostalo ne znam jel ima nekih bitnijih promjena od ovog mog jer sam ih prestao pratiti.
 6. bojan

  Kawasaki Z1000SX

  Moj je bio 2014.g to je bila druga generacija koja je imala neke sitne promjene u odnosu na prvi model.Meni je bolje izgledao i super su mi bili orginal koferi bez nosača.
 7. bojan

  Kawasaki Z1000SX

  Visok sam 180, da noge su dosta skvrčene, ruke nisi bile opterećene ali nikako pronaći neki odgovarajuć položaj dok smo dvoje na motoru. Ne znam kako bi to točno opisao ali sad na XR-u nakon 600km u danu nisam ni približno umoran kao na SX nakon 350 :mrgreen: Dok sam se sam vozio bio je SX ok.
 8. bojan

  Kawasaki Z1000SX

  Ja sam prešao sa desetke na njega i naravno da mi je bio razočaranje i to veliko u smislu snage, ovjesa i kočnica :mrgreen: Nije mi odgovarao za putovanja u dvoje jer nekako sav nabit, to je možda jedina mana bila :unsure:
 9. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  :ROFLMAO: :ROFLMAO: eto slična situacija. Jednostavno kao zamjere ti se i to je to. Ja od tada nisam ni pogledao Dunlop gume jer kao znam da nisu dobre :ROFLMAO::ROFLMAO:
 10. bojan

  Kawasaki Z1000SX

  Imao sam ga tri sezone. Po ovom što si napisao vjerujem da bi ti mogao odgovarati.Razlog za ne kupiti ga stvarno ne znam jer u smislu uloženo dobiveno mislim da je super.Jedino ako možeš ga isprobaj malo duže da budeš siguran da ti odgovara, mislim zbog putovanja od 3000km. Po meni je on više...
 11. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  Uglavnom se zakačiš na neku marku i misliš da je ta najbolja i nju voziš. Ja sam prvi put u životu kupio Dunlop za Grobnik i u drugom krugu pao i naravno nikad više ih nisam stavio na motor.Pad naravno da nije imao veze sa gumama ali eto :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 12. bojan

  GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

  Sve ovisi od načina vožnje ali ako ti kilometri nisu bitni a želiš da dobro drže u malo bržoj vožnji onda gledaj nešto tipa Pirelli Diablo Rosso III ili Metzeler M7RR ali i Angel je super guma, frend ju na Versysu ima.
 13. bojan

  NINJA - generalni topic

  Kad sam kupio ovaj stroj (bio je u orginalnom izdanju) ni ja nisam bio umoran od vožnje a drugi motori osim R-a nisu ni postojali :cool: Ali bilo je to 2006-e :ROFLMAO::ROFLMAO:
 14. bojan

  Ducati Diavel

  Taman ti se posrećilo vrijeme za vikend da ga barem malo provozaš i isprobaš sic (y) Naljke DAS MOTO obavezno :ROFLMAO::ROFLMAO:
 15. bojan

  Uvoz motocikla nakon ulaska u eu.

  Poslao PP :mrgreen: