Recent content by Stig

 1. Stig

  Gorivo

  Nisi pratio na nastavi, on ne vozi, samo turira na mjestu po 20 min.. 🤷‍♂️
 2. Stig

  podmazivanje lanca

  Ipone isto ne baca i super je, ja ga koristim, samo sto radim jako malo km pa mi je nebitna cijena, za puno km nije bas "isplativ"..
 3. Stig

  Koliko često vam se događaju opasne situacije u prometu

  To je onaj dio price sto ponavljaju kao papige, krizanju treba prici sa povecanim oprezom.. (y)
 4. Stig

  Kawasaki Z900 ABS-2017

  (y)
 5. Stig

  Kawasaki Z900 ABS-2017

  To je "popularno" u nautici, plasi galebove da ne seru po camcima/brodovima, u slucaju ako se ne sprijatelje sa njom :mrgreen: Btw odakle si narucio plastiku? Neki web shop ili?
 6. Stig

  Novi Kawasaki Z1000

  E ili to, al ugl znam da je boja ista bila, zato sam stavio onu sliku (y)
 7. Stig

  Novi Kawasaki Z1000

  Je 750, ali mislim da je i na 1000 ista boja, neka plasma blue ili tako nekako, tako mi je u sjecanju ali postoji svakako opcija i da sam u krivu (y)
 8. Stig

  Novi Kawasaki Z1000

  I plava je na suncu jako dobra/zanimljiva (i jako mijenja tonove sukladno dobu dana) ali slazem se da je narancasto/crna kombinacija bas mrak (y)
 9. Stig

  Cijena redovnih servisa

  Upravo tako, eto ja sam u subotu bio na servisu i svaki puta je gust vidjeti da netko zna i radi ono sto voli i da si da maksimalno truda
 10. Stig

  Cijena redovnih servisa

  Na svakom servisu ces imati stavke dolje navedene na slici.. i to je po meni sasvim u redu, sjednes i vozis bez razmisljanja
 11. Stig

  Dobre prilike u oglasima

  Pred neko vrijeme je bilo da moze ako radis u istoj stp i onda unazad x puta koliko si puta imao regu, u nekoj drugoj je uvijek bilo da se nemoze.. djelomicno zato i je kaos oko kilometraze na motorima..
 12. Stig

  K : prenosni frižider

  To je ok, samo ako ce ti sluziti kao ledenica nemoj ocekivati neka cuda i da drzi dugo.. tu vrijedi ona koliko para toliko muzike..
 13. Stig

  K : prenosni frižider

  Sve je stvar sto ocekujes od toga i za koju tocno namjenu i gdje planiras drzati.. Ako ti treba za dan,dva i nista prezahtjevno onda ok, ako za nesto ozbiljnije onda tu Igloo sigurno nemoze parirati Icey-teku, Ice coolu i slicno.. Koliko je konkretno cijena tog iglooa u bauhausu ako nije tajna?
 14. Stig

  LIDL uopće... po svim datumima i akcijama

  Istina, ali nemozes ga bas kupiti u 7 ujutro i pri tome jos ne zakasniti na posao, u tome je poanta toga, kao i onog spreja za krpanje gume..
 15. Stig

  Prijepis motocikla

  Obicno dodje do toga da se ide kontaktirati vlasnika koji je u papirima da se napravi novi ugovor bas da bi se izbjeglo placanje duplo, a taj covjek koji je vlasnik u papirim ako je pametan naravno da nece pristati napraviti nove ugovore jer mamlaz koji je kupio motor a nije prepisao je u tome...