Recent content by zokx

 1. zokx

  Novi GS/GSA za 2019

  I ja mislim da bi to riješilo problem, ili ga odgodilo do slijedećeg servisa. Meni se čini po svim kilometrima iskustva sa 1200 i 1250 da je do visokih temperatura koje OEM tekućina ne može podnijeti.
 2. zokx

  TankPad

  Pošalji broj
 3. zokx

  TankPad

  Tnx. Javio sam mu se. Ne znam bavi li se time još?
 4. zokx

  Bok, radiš li još tankpad-e? Trebao bi za BMW R1250GSA neki gumeni ili mat crni da pokrijem...

  Bok, radiš li još tankpad-e? Trebao bi za BMW R1250GSA neki gumeni ili mat crni da pokrijem neke ogrebotine od cifera ili remena. Obzirom da je rub i da bi trebao biti savijen, možda iz tri komada.. Javi mi. Pozdrav, Zoran
 5. zokx

  TankPad

  Ima li netko da bi mi mogao napraviti Tankpad po mjeri. Ništa fancy slike i dizajn, samo da mi dimenzijama prekrije ogrebotine na tanku od cifera/patenta od jakne. Bio je netko pred 100 godina koji je to nudio, ali ne mogu naći. Tnx.
 6. zokx

  S kojom opremom po afričkim vrućinama?

  Rukka Air modeli su od materijala koji potpuno propušta vjetar, kao mesh, ali je ipak tkanina otporna na npr. struganje. Izgleda kao da si u full odijelu a ustvari teški propuh. Na temp. ispod 25 treba obući neku majicu dugih rukava jer je hladno. Prije mi se pregrije glava na 35+ nego što me...
 7. zokx

  Novi GS/GSA za 2023

  Nekako je mali u odnosu na aktualnog? Nadam se da neće biti. :mrgreen:
 8. zokx

  Novi GS/GSA za 2019

  Mislim da bi neko super duper rejsing ulje riješilo taj problem, ali nisam probao. Najjednostavnije mi je tu i tamo otići do Marijana koji to riješi za par minuta.
 9. zokx

  Novi GS/GSA za 2019

  Ja sam uzeo te gume negdje u Italiji, i sad mogu voziti sa bilo kakvim cipelama. Prije je ono željezo sve trgalo, a ako su bile malo jače ripne na đonu nisi mogao pomaknut nogu :)
 10. zokx

  Novi GS/GSA za 2019

  Ovo sa zadnjom je isto od 2013., od vodenog 1200. Takva je konstrukcija za k. da se svakih cca. 5000 mora odzračit. Ne znam zašto, a pretpostavljam da je do grijanja/hlađenja, jer se zbog smještaja i ispuha sve jako grije na toj strani.
 11. zokx

  Pomoć kod kvara na BMW-u

  To je greška na tim godištima. To je kučište pumpe, ali se mora cijela mijenjati jer nema zasebno dijelova za naručiti. Probaj doći do Rica u BMW Tomić u Splitu. On je odličan lik i sigurno će pomoći. Možda se može nešto skrpati da čovjek dođe do doma.
 12. zokx

  Garmin Navigator VI

  Vrlo je jednostavno. Imaš verziju SW u postavkama. Koja je?
 13. zokx

  Garmin Navigator VI

  Koji je to drugi SW?
 14. zokx

  Sv. Helena - član foruma fran_zgb

  RIP :cry: