17.-19.07.2020. - MotoGP: Gran Premio Red Bull de España - Jerez

Nego, … šta nije ovo prva pobjeda Qurtarara ?
 
@baxy jest, u pravu si... Prošle godine mislim da nije bilo "bolje" od drugog mjesta u 4-5 navrata... Za Fabia je bilo predvidljivo da će ove godine bit jedna od najjačih karika u GP-u, staložen je i dobro kalkulira, dobro kontrolira svoju veliku "glad" za pobjedama, i nije mu sramota učit od drugih... Definitivno ćemo vidit još puno dobrih trka od njega...
 
Fabio vozi ko Lore nekad samo je razlika da Fabio ima i taj lančić! Yamaha će opet biti kraljica trkaćeg azvalta. Sad dok Mark bude na operaciji Honda može samo se nadati da će veliki Taka prisvojit koji bod za njih, ali inače ništa, ali to je takva kocka na koju su igrali jbg, kad kroje bajk po jednom vozaču dok Yamaha je uvijek ista i čeka svog princa koji ju razumje, i evo kao Jorge nekad, sada je Fabio shvatio. Kakav duo, Jorge i Fabio, zvuči kao uvod u akcijski film.

 
Možda sad kad ovi mladi osjete da nema Marqueza počnu ozbiljnije gristi, mislim zbog dobrobiti nas koji to gledamo. :cool:
 
  • Like
Reactions: as17
Čini se kao da je bila dobra utrka. Jedva čekam slijedeću
 
Bez MMa ova bi trkai bila na 20% od toga što je bila. Ali bila je takva, atipična. Inače, baš ne razumijem ove da bi motogp bio dosadan bez njega. Pa ne bi znali pobjednika. Ovako znamo. Što je u tome bolje...
I svaka mu čast, jest pravo najbolji, ali ne bi on baš tako prelazio čunjeve da honda ne ulaže u to da njemu prilagodi motor više nego je 2/3 timova cjelokupan budžet.
Fascinantno je bilo kako svi - kočenje, oprezne spuštanje u zavoj, gas. On - samo ga cijelog baci na stranu u milisekundi i kontrolirano proklizava. Robot.
 
Generalno je problem što uvijek po jedan iskoči u određenom vremenskom periodu, zato im treba dati iste motore. :mrgreen:

Za Hondu se ne slažem. Baš suprotno, od kad je GP-a prvi puta se događa da Honda ne može bahato tvrditi da je sve do motora s kojim bi i čimpanza pobjedila.
 
mislim da sad u hondi odvjetnici pregledaju onaj ugovor na 4 g i gledaju kako se to moze razjebat,a garant ima nesto malim slovima napisano :mrgreen:
 
Bome,ova trka je skinula 3 vozaca, MM fraktura nadlaktice, Crutchlow fraktura zgloba, Rins fraktura ramena.
Nadam se da bude sl. vikend bolja situacija.
 
Ovo sto im je jucer napravio na stazi(bez obzira na pad),nije prvi put i samo potvrđuje svoj status među najboljim vozačima svijeta.

Sramota za ostale, i pouka neka jos bolje rade i treniraju da bi došli blizu njegovog levela.

Njegovo propuštanje par utrka može dovesti do zanimljivijih utrka, jer bez njega na gridu postoji nekoliko ravnopravnih vozača koji mogu dobit bilo koju utrku.

Vidjet ćemo šta slijedi već za vikend (y)
 
  • Like
Reactions: Nero
Jucer je pokazao da osim sto je najbolji da je i najgluplji a pokazo je isto da su mu, vecina, od radnih kolega obicni uljebi :mrgreen: Sunce ugrijalo temp malo skocila i svi u siesti, sve rastjerat i prebacit omladinu iz nizih klasa. Quartararo, Morbidelli, Bagnaia, Binder i Suzukijev dvojac su jos uvijek gusteri a vecina ih bolja od ustaljene uspavane ekipe
 
  • Like
Reactions: pikacu79
neka pauzira jedno 4 utrke i onda nek se vrati pa da imamo zanimljivo prvenstvo, odnosno zanimljivo pitanje...moze li MM osvojiti sa tolikim zaostatkom i ovako teskom ozljedom!
 
Da nema njega, sta bi mi imali za gledati?
Gusjenicu i par preticanja pred kraj utrke?

A ovak imamo kaj za gledati? Njega 3 kruga ispred svih i gusjenicu sa par preticanja pred kraj utrke? Jebeno, da se nije satro neznam dal bi mi nokti izdržali kraj sljedeće utrke, daj zamisli da mu neko dođe unutar 2 kruga....pa srce bi mi stalo jbt.
 
Jucer je pokazao da osim sto je najbolji da je i najgluplji a pokazo je isto da su mu, vecina, od radnih kolega obicni uljebi :mrgreen: Sunce ugrijalo temp malo skocila i svi u siesti, sve rastjerat i prebacit omladinu iz nizih klasa. Quartararo, Morbidelli, Bagnaia, Binder i Suzukijev dvojac su jos uvijek gusteri a vecina ih bolja od ustaljene uspavane ekipe

Pa, za moj ukus prilično pogođeno (y)
E sad za ovo glup , on nije kalkulator, on dolazi na utrke pobijedit ili bit najbolji koliko mu je to trenutno moguće. Mogli su mu iz boxa naredit da smiri , a oni su zdušno navijali i tjerali ga jače. Iskreno , ne znam . Ja ga volim gledat baš zato što grize. Dovi je recimo dobar vozač , nije glup al je naspram MM-a, mlak, naravno , meni osobno, poštujem i tuđe mišljenje ;)