Alarm

Makadam

Member
Poštovanje.
Gledao sam alarm Pandora Moto EU, cijena 3000Kn, navodno je jako dobar.
Onda mi je frend gledao alarme na Aliju. Tamo ih ima već od 300Kn.
Pošto se uopće ne razumijem u alarme, a razlika u cijeni je ogromna, sigurno postoji neka bitna razlika između tih alarma.
Ukoliko netko zna tu razliku, ili ima za preporuku neki alarm, molio bih da mi pomogne.
l.p.
 
Sta ce ti to,ako ce neko ukrasti,nestace i vako i nako,dosta je ako bas oces disc-lock,uzmes onda malo bolji sa alarmom,imas na aliexpress,ja uzeo,i zadovoljan... ;)
 
ono sto ti mogu preporuciti to je Elektromedia . vrlo su profesionalni i pedantni.
drugo sto mogu reci je alarm za 300 kn sigurno nije Alarm... uostalom pogledaj i usporedi specifikacije jednog i drugog, sto od modula ima i koja je razina zastite pa ti je sve jasno (koji su sve senzori ukljuceni)
 
Misliš da alarm ne pomaže? Još su opcije kasko, Vigo i najam garaže, ali garažu nemrem vodit sa sobom :)
 
Misliš da alarm ne pomaže? Još su opcije kasko, Vigo i najam garaže, ali garažu nemrem vodit sa sobom :)
Najbolje pomaze,kad si oko njega,ili da je na sigurnom...nemores negdje poc setati,a misliti na motor...bes to... :)
 
  • Like
Reactions: singlica
Poštovanje.
ili ima za preporuku neki alarm, molio bih da mi pomogne.
l.p.

Pozdrav,

Ima Motorista dućan na Savskoj alarm za oko 1500 kn.
Tipu ukrali novi Ducati Monster s kaskom, pa je kupio alarm za drugi Ducati.
 
Misliš da alarm ne pomaže? Još su opcije kasko, Vigo i najam garaže, ali garažu nemrem vodit sa sobom :)
iz nekog iskustva (prije 20tak godina sam ih montirao), vozilo s alarmom nije interesantno za pokusaj kradje koliko vozilo bez icega...
imas svakakvih alarma, ... po meni sto god da stavis je bolje od nicega. danas imas alarme sa daljinskim nadzorom (bez GSM kartica), daljinskom blokadom paljenja, dvosmjernom dojavom stanja, .... kazem, odi kod elektromedije, trazi gazdu, i objasniti ce ti sve kako sppada. i pozitivne i negativne strane.
 
Može. Hvala.
 
Mislim da se motor krade obicno da se podigne i odveze u kombiju oli kakvoj prikolici,malo je slucaja da je odvezen,a takvi Mestri sigurno prvo precvikaju Plus akumulatora, a srede prvo pomocnu bateriju.,stara poslovica kaze,da nijedan Alarm nije izasa iz tvornice,a da ga lopov mije proucio...pa nis ni od alarma,tako da je moja opcija Disc-lock,i V-Strom kojeg niko nigdje u svitu ne krade...,di god sam ga ostavia i nasa sam ga,jedino ponegdje se skupi gomila da ga slika odakle je stiga... ;)
 
Last edited:
Ima li tko iskustva s ovim

Koji tref,ja ga imam,i sluzi odlicno,jedan od medju boljih,,ali vrijedi,ja naletio u Bahausa na njega,bio na Akciji...500 kuna...zadnji komad...,kad negdje odem,stavim ga,ali nikad nisam imao problema,ali eto,neka sigurnost u glavi bar...,al ako mislis uzimati Disc-lok...uzmi njega...valja... :)(y)