cerada za motor

Ma dok god ne leprsa dobro je, na prvoj buri ces osjetit a dotad ce se isplatit i zasporkat :D Inace ja izbjegajen one rupe za lanac. Lipo provucen dva bungeea oko felge, nece nista ostetit i zakacin ih priko cerade i nema joj micanja.
Stavio pauka sprida kroz rupe, belly belt i pauka oko kufera, ne mrda nigdi,grezo mi, stoji na suncu,kisi, na makadamu je pa kad auta prolaze sve dizu na njega.. efica mi je na par mista pobijelila od tog, 2 cerade su bile propale radi bure pa san odusta od njih, al evo, valjda ce ova vise izdrzati da sacuva cb-a
 
  • Like
Reactions: Kasho
Evo dimenzija po “brojevima”

509B661E-517F-422F-9E46-AF175F2C7F53.jpeg


Ovo je za modele sa zadnjim koferom.
 
  • Like
Reactions: Brotato
1. Molydon oko 100 kn, neka plava L s temp. zastitom na auspuhu. Koristena 5 god.
2. LIDL Crivit srebrna XL oko 100 kn. Koristi se vec 5 god.
Cekam akciju opet.. ;)

Bauhaus razocaranje tamno siva cerada se trga kao papir, izdrzala 2 dana, oko 80 kn.
Usput u Plodinama naletio na ceradu za auto srebrnu i prenamijenio je za 2 motora istovremeno jer je XL za auto premala i trlja lak previse kad je vjetar.
 
Last edited:
Bauhaus razocaranje tamno siva cerada se trga kao papir, izdrzala 2 dana, oko 80 kn.

Ova je stvarno smeće. Kupio sam je prije mjesec dana, koristio desetak dana. Danas sam pokrio skuter da ne bi slučajno pala kiša dok je van garaže, zatim je htio skinuti s motora. Uhvatio sam je s dva prsta da je podignem i otkine se komad veličine 5 centimetara i ostane mi među prstima. Apsolutno smeće.
 
Nije ni moja iz Lidla puno bolja, prošli nokti kroz nju, od tada pazim i nježno stavljam i skidam s motora. Jačine je jeftine najlonvrećice iz dućana, izgleda da su ti jeftikaneri većinom iste ili slične kvalitete.
 
Nije ni moja iz Lidla puno bolja, prošli nokti kroz nju, od tada pazim i nježno stavljam i skidam s motora. Jačine je jeftine najlonvrećice iz dućana, izgleda da su ti jeftikaneri većinom iste ili slične kvalitete.

Ona njihova srebrna Crivit? Šteta, nemaš sreće, meni 1. traje već 5 god. i vrlo malo oštećena, više prljava iznutra od ulja, neki dan uzeo 2. za 80 kn. Svaki put L da ide do poda skoro. Kad zapuše vjetar onda crijepovi na prednji i zadnji kotač i onaj ovalni crijep na sjedalo. ;)
 
Najbolje od svega, uzeo i frendu jednu za poklon, ista stvar se i njemu dogodila. Škola za drugi put, otvoriti ambalažu u dućanu i probati prstima kakav je materijal. Nije mi neka frka jer je motor ionako u grijanoj garaži i jedina joj je svrha da se ne praši motor dok stoji, ali da je mogla biti malo bolja, mogla je. Koliko para toliko muzike, osim ako ti se ne posreći :mrgreen:. Da ju koristim za vani pokrivati motor, popizdio bi i vratio u dućan.
 
ja imam ovu sa ebaya.


pokrivam zx10r sa njom,ok je,kvalitetna,doduse sluzi mi samo da mi nepada prasina na motor,jer mi motor stoji u garazi.
 
Najgore od svega je što sam bio uzeo u Yamahe dobru ceradu koju sam platio 400 kuna, ali sam je nažalost izgubio (i to je moguće). Eto kakve sam sreće.
 
Vec godinama koristim Oxford ceradu za motor. Kada budem minjao ceradu ili kupovao novu na drugi motor opet uzimam oxford bez razmisljanja.
 
Imaju li ove Oxford cerade otvore za sajle i na stražnjem kotaču i underbody remen? Uzeo proljetos neku talijansku za 300+ kn, već se raspada...
 
Jbg, onda nazovi i pitaj pa ti mogu poslati. Ne sjećam se naziva, imali su dvije vrste i ja sam zadovoljan iako svaka rikne nakon nekog vremena. Pogotovo ako je na suncu...
 
Hvala, kao da jesi. :) Ma jasno da prođu ako su vani, ali baš da drži 6 mjeseci a nije bila 50 kn... Na kraju ću uzet istu pa novu stavit ispod a staru preko nje. :mrgreen:
 
Last edited:
Nije ni to loša ideja ako ih ne skidaš prečesto. Moje su sve bile skuplje i kvalitetnije ali to što im sunce napravi samo do cca 10 ujutro je bio masakr.