Pretvarač inverter 24 V-220 V

Iman baterija dovoljno ,28 kom, sve priko 100 Amp. Problem je pretvarač i kako je reka Prpa ne moš kupit za male šolde. Kupija bi ja novi al nema smisla jer iman namjeru uzet prikljičak od Hep-a ovo lito.Idemo dalje .Uporan i tvrdoglav.Vječiti optimista. 😂
 
  • Like
Reactions: prpa
kolke su vjetrenjace i koliko para si dao?
Uzeo sam 2 od 500 W (24 V ). Jednu sam prodao jer je bila suvišna zbog toga što je ova jedna bila na stupu visine 26 metara i proizvodila struju stalno ,dan i noč.Bilo je i viška.Druga je bila ista samo na 12 metara i punjenje je samo zbog toga bilo puno slabije.Kupljene u Artas- a u ZG.Imali su i regulatore al ja ih nisam uzeo pošto sam stalno bio blizu i zaustavljao bi po potrebi. Radiona mi je na 5 metara tako da ....Cjena kažeš .Malo više od 2800 po kom ali sve se to isplatilo več nekoliko puta.Ja prezadovoljan. (y)
 
  • Like
Reactions: Putnik_36 and prpa
Barba je Servantes
Kad sam doselio na moj teren struje nije bilo ,vode nije bilo, asfalta nije bilo tako da mi je ostala samo borba .Kad je došla žena onda je doša i frižider i tribalo je sredit toplu vodu pa san i to rješija.Onda je došla 1 TV pa druga TV pa komp ,rasvjeta, radiona a i pas.Nisan ga moga ostavit u mraku ne zato jer se on boji mraka nego da ja vidin doč do njega po mraku.:mrgreen:.Prikinit ču pisat da mi admini ne daju žuti karton.Žuto me iritira :mad:.Ne baš sve jer mi je motor žuti al s njim se slažem ,ponekad ga i pogladim u prolazu 😂😂.Inače smo veliki prijetelji.:mrgreen:
 
Dali se te vjetrenjace mogu ugradit na kucu bez problema ili triba neke suglasnosti imat i trazit?
 
Ja ti mogu ponuditi Victron energy 24V 3000W za 5950,00 kn - novi, 5 godina garancije, čisti sinus.
Hvala . Pošto imam namjeru uzet Hep-ov priključak ovo lito ,moram se snači sa nečim jeftinijim.Največi problem je u tom što kad se nešto iskopča moji su u panici i zato ja ne mogu ni u đir sa motoron. A to je največa kazna za nepopravljivog motociklistu. :mad: :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: ropee
Jel to cijena s PDV-om?
5 god garancije? Nisi se nešto zafrka?
Ovaj zadnji šta san ima bija je ,ponavljam se, 4000w max 8ooo w i nije crka zbog preopterčenja nego kad sam upalio onu malu "lemilicu" za plastiku onda je samo učinija "crk" (😂😂😂) i otiša u vječna lovišta.Nije mi samo jasno zašto ni jedna zaštita nije intervenirala.Ma , ionako se ode često događaju čudne stvari.Može bit da san ja taj koji privlaći čuda.😂😂 Uglavnom, nema odmora dok traje obnova o_O a obnova uvik traje juhuhu...........
 
  • Like
Reactions: triumf
Dali se te vjetrenjace mogu ugradit na kucu bez problema ili triba neke suglasnosti imat i trazit?
Ja sam svoje postavio bez problema ,iako su visoko 26 m i 12 . U blizini nema nikog i da i padnu ( a to neče jer svaku drže sajle od 12mmm i to 9 komada po vjetrenjaći) ne mogu napravit štetu. Niko me nikad nije pitao osim ljudi koji su ko ja (bio) daleko od Hep-a.Tako več 23 god a kako stvari stoje neče niko doč za isto takav period.S obzirom da sam prije rata tražio struju odgovor nadležnih me obeshrabrio ( 51 000 DM )i krenuo sam u samogradnju cijelog sistema.
 
  • Like
Reactions: triumf
Možda ovo sve buda i korisno onima što hoče kupit vikendice .Nadam se da je tako i da nije sve uzaludno napisano.Poz.Nepopravljivi optimista.:mrgreen:(y)
 
  • Like
Reactions: prpa