Barba Borina priča .

Isao sam frendu u Sibenik (tocnije nasli smo se tamo) i imao sam cast posjetiti Barbinu garazu i otisli smo popit pice. Cak sam pratio Barbu sa njegovom Hondom 😄


Ps. Ovaj ljepotan nisam ja 😁
Pratia barbu
Jedino ako je vozia sa jednom rukon a sa srugon ceska jajca i pisa poruke na mobitelu...ISTOVREMENO😎😂
 
  • Haha
Reactions: SpoRRi
Pratia barbu
Jedino ako je vozia sa jednom rukon a sa srugon ceska jajca i pisa poruke na mobitelu...ISTOVREMENO😎😂

A nije tipkao na mobitel ali ta je prica bila 🤣
 
Bravo, lijepe životne pripovjetke. Barba, šteta što nikad nisi probao KTM-a. Meni kod svakog opaljenja nokti izrastu po centimetar-dva. Evo prošli put uništilo mi rukavice. Nove.
Jesan ,prova san .Više san iša bokon nego ravno, pogotovo kad bi triba parkirat.Bija san prezadovoljan kočnicama al ne i max brzinom jer bi počeja lelujat priko 180.Samo moji utisci .Opet ne mogu ukucat uskličnik.Ako vidiš neki nepoznati leteči objekt to je moja tipkovnica. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :mrgreen:
 
Super priča, štivo! Nego to adrenalin i nokti...A jel kosa šta nareste? Lako ću za nokte, sa koson san tanak...kažu kad si na motoru, nešto kao vjetar u kosi...a nigdi kose...
Meni još gusta al boja me hebe, bijela.:ROFLMAO:(y)
 
  • Haha
Reactions: dermat
Moran se malo vratit na početak ,kad smo letali po cesti po Ch. Ja san uvik ima 600 -icu.Drugi su mogli i tili 1000-ku. Ja je nisan obožava ,Nije zabavna ka 600-ca.Kad god bi išli u đir uvik bi neko pita koliko konja ima moj motor.Ja bi reka koliko ima stvarno,ispod 100.Nebi virovali a onda bi in moj prika ,Honda agent i dugogodišnji trkač, reka :: nema Borina puno konja nego on ima jedan problem sa zglobom desne ruke,kad jednom zavrne ručku gasa ne može je uvik vratit i zato ide ko metak :: Polovica ih nebi razumila a ostali bi se samo nasmijali. Ne mojte mislit sad da san ja neki svemirko ili da se falin .Ne,ja samo volin vozit brzo ,gušt mi je .Ka mali ,kad sa vozija Ceccatto zna bi dignit glavu i uživat dok bi mi vitar prolazija kroz kosu a to radin i sad ,nisan star :mrgreen: :ROFLMAO:, tamo di nema prometa i policije. Kako to opisat nekom ko nema motor.Niti ne pokušavam.
 
Jesan ,prova san .Više san iša bokon nego ravno, pogotovo kad bi triba parkirat.Bija san prezadovoljan kočnicama al ne i max brzinom jer bi počeja lelujat priko 180.Samo moji utisci .Opet ne mogu ukucat uskličnik.Ako vidiš neki nepoznati leteči objekt to je moja tipkovnica. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :mrgreen:
Ako pricamo o onom SMR950, to nije bilo do motora.
 
  • Like
Reactions: barba
Reka san da ču o pisti,i evo me:oops::ROFLMAO:. Oko 2000 godine bi se znalo nač nas 15 iz Šibenika i krenili bi za Grobnik.Prometala svake vrste.Neko bi doša auton večina motorom a bija bi i poneki furgon.Bilo je gradela,(za roštilj) ,mesa,piva i ostalih potrepština za normalne ljude.:oops:Vozali se, nekima san i nešto objasnija ,di šta i kako .Večina zadovoljni.Bilo je i onih šta su in prvi krugovi bili kao spori pa su išli na svoju ruku i završili na podu. Obično nisan komentira jer nije ni tribalo ništa reč..
Jedna moja nezgoda je bila i meni strana s obzirom da se dogodila skoro na pravcu.Izlazeći iz ::rupe:: naišao san na sporijeg vozača i u dilemi sa koje strane ga prič on se u zadnji čas primistija baš u desno kad san bija uz njega .Izlaz iz rupe i onda pravac ,pun gas,koliko motor može i onda nađeš čovika koji ide livo i desno.:oops::mad:Završija san van piste u škalju ,stavili je tamo za mene i slične,:mrgreen:.Ta škalja je tako mekana da mi je motor utonija toliko ,da ja više nisan moga ostat na motoru ,priletija san ga. Sričon pad je bija pri maloj brzini jer san več bija dosta usporija a i odma san se diga. Upalija motor i polako do parkinga di su bili ostali. EEEEEEE ,kad san počeja vadit škalju iz oklopa ,nikad kraja.Nalazija san je i onda kad san kući minja ulje u motoru,posli 15 dana .Ispadala je od svagdi. Čak oko km sata je bilo kamenčiča. Vrag van odnija ove č i ć. :mrgreen:.Jesan van več reka da san biža iz škole kad je bilo lipo vrime . A profa je bija na mojoj strani. Uša bi u razred i reka :::: dico budite dobri ,zatvorite prozore promaja je, a ti Urem izlazi van,uvik me smetaš :::: Ej šta me pogodija.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Znan da nisan bija uzor al eto bija san takav i sad mi nije ža.
 
Eee barba svaka ti cast, uveseljavas nas svojom pricom iz zivota. I neka ti niceg nije ža. Živija ti nama i gusta jos dugo
 
  • Like
Reactions: floyd
Druga nezgoda,isto Grobnik.Mali Bore se vozi po pisti nekoliko krugova i sav zadovoljan ,ka prase.:oops::ROFLMAO:. Gledan gume ,ima ih još za nekoliko krugova. Dođen do parkinga i mislin se,dali da ih odma minjan ili ču napravit još koji krug. Ma ima još za jedno osam krugova,obično sam tako radio jer posli osmog ili devetog više nisan bija skroz koncentriran. I tako Boris (čuk) u zadnjem od krugova koji je namjerava napravit poklizne na izlazu iz Zagrebačkog. Izgledalo je sve ok ,samo plastike poderane al ionako ih nije bilo jer san uživa taj Zagrebački prolazit stružući plastikama po podu. Ni pedale live nije bilo pola. EEE eeee koji je to bija gušt od ulaza pa sve do izlaza, napravit ga perfektno u istom nagibu ka da je jedan. Kad san se vratija na parkig vidija san da nije nešto u redu sa livon šakon.Sačeka san malo al nije pomoglo, mora san u Riječku bolnicu. Izletija zglob i kad su mi ga namistili stavili su ruku do lakta u gips jer je bila pukla i jedna mala koščica.
Sad opet jedna neobična stvar koja me malo rastužila. Naime kad san bija na parkingu svi naši ili moji prijatelji su držali svoju robu u mom autu, Audi 100 karavan.Kad san se vratija iz bolnice samo me jedan , i danas, prijatelj sačeka i pita kako ču natrag. I on je ima auto.Reka san da ču se vratit onako kao san doša . I tako je bilo a on me pratija da bude siguran da ču stič do Ši sa rukon u gipsu. A taj gips me nije spriječija da posli 16 dana ne odradin dionicu Šibenik Primošten..Sporije ,al svejedno je bija gušt.
Slijedeći put opet dogodovštine. Jel točan ovaj zadnji Ć i Č. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: A reka san van lipo da nikad nisan bija ozbiljan pa ni sad. Čovik sa troje dice ,unucima i tako iman i pasa Medu.:oops: .Nemojte me kopirat.:ROFLMAO::ROFLMAO:. I da znate ,ne pijem alkohol.:ROFLMAO:
 
Ako pricamo o onom SMR950, to nije bilo do motora.
E o njemu pričam. Bilo ga je lipo vozit kao pozicija i snaga ,samo me to vrludanje nije baš oduševilo. I visoki volan je dozvoljava ući u zavoj lagano klizeći zadnjim.Zabavan al nije to Honda.:mrgreen:
 
Nešto san zaboravija. Pa san zbog gume koja je došla do kraja a nova je čekala u Audiju da je stavin ..Glava od , da ne buden bezobrazan jer i žene vjerovatno čitaju, seksualnog organa. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 
E o njemu pričam. Bilo ga je lipo vozit kao pozicija i snaga ,samo me to vrludanje nije baš oduševilo. I visoki volan je dozvoljava ući u zavoj lagano klizeći zadnjim.Zabavan al nije to Honda.:mrgreen:
To je bila prva serija tada novih, mislim D209GP, i svima su tresle i lelujale. Na tom KTM su pocele na 160. Ali pusti to, idemo s pricom dalje.👍
 
Nešto san zaboravija. Pa san zbog gume koja je došla do kraja a nova je čekala u Audiju da je stavin ..Glava od , da ne buden bezobrazan jer i žene vjerovatno čitaju, seksualnog organa. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ode je tribalo pravopison napisat. .. Pao sam zbog gume koja je došla .. itd .
 
A , razumili smo , vrag odnia i pravopis :mrgreen:

p.s. ovo drugo neću komentirat :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: barba
Male zgode i nezgode . Oko 2000 god ,koja manje ili koja više,kad smo odlazili na Grobnik,događalo se i ti da su neki gubili po pisti poluge mjenjača ,(Honda vtr )
Apriliji se nešto odvidalo,isto oko mjenjača,pa se na Hondi 600 odvidala kontra matica na sajli od kvačila tako da je funcioniralo par krugova da bi na kraju propala skroz .u prazno.Sriča da smo snalažljivi pa smo sve to popravili i nastavili ko da ništa nije ni bilo.Palo je i nekoliko kila mesa u pauzi jer nam je glavni pomagač oko roštilja bija čovik od 140 kg a ni brat mu nije bija lakši.Dobri ljudi. :mrgreen: (y).Vidili smo i malog, našeg današnjeg trkača Martina sa polugom za minjanje guma kako šeta po parkingu.Jednom je čak imao i ruku u gipsu.Tata mu je bija zauzet sa zelenbačem ,tu boju nikad nije napustija.
Dolazimo do raznoraznih prova različitih prometala ,različita snage di je meni postalo jasno kako me neko ostavi 50 metara od izlaza na ciljnu ravninu do kočenja do dvojke.Na mojoj 600-ici ( fabrička original bez preinaka ) bi postizao max 215 kmh a na tuđem 100 RR , 255 kmh bez da bi ga gurao do limita.Kako li tek sad idu ovi sa 230 cv. Tribalo bi i to provat samo postoji u meni neka granica kad vozim tuđe stvari ,strah me da se ne dogodi nešto sa tuđim motorom .Često ,nakon odrađenog servisa ,niti ne idem na cestu isprovat ako nisam radio na kočnicama ili gumama. Dok sam radio u CH imao sam osiguranje koje je pokrivalo štetu u slučaju nezgode za vrijeme posla .Ja sam se bio osigurao ,kao vlasnik servisa,i za nezgode poslije radnog vrimena. Sričon ,nisan nikad ništa tuđe oštetija. E to kod nas mi se čini nije moguče osigurat.
 
Jednom sam dobio Hondu 600 cbr za provat i nakon nekoliko krugova počeo ubrzavat al kad sam u Riječkom proklizao sa obe gume skoro sam napunija gače.Tuđe :mad: Koji osječaj a motor ko novi ,lip ko ova šta sad iman . Nastro azzuro VR 46. Pregledao sam gume al mi nisu izgledale loše,pravi razlog nisam znao a nisam imao volje provat ponovo. Tuđe ,Dosta jednom . Uzeo sam moju ,staru, i provao ponovo sa njom i sve je išlo normalno.Nisam došao do zaključka koji bi bija razlog klizanja .I to baš sa obe dvi gume. Jedno iskustvo više ,a ja sritan jer nisan ništa razbija a ni gače nisan mora minjat.:ROFLMAO::ROFLMAO:
Bilo je i slučajeva di su momci za vrime rekreativne vožnje pali jer bi namjerno zaostali za vođom grupe da bi se posli mogli zaletit u zavoj.Pogrešno razmišljanje jer su mogli vozit po stazi sa nekom grupom koja nije jako brza.Naime ,termini su bili podjeljeni na one preko i one ispod određenog vremena. ne spominjem namjerno vremena jer ona koja su za nekog normalna neki ih nikad neče postič.Naki bi htjeli a neke nije ni briga.Sičan se jednog motociklista koji je neumorno đirava po stazi cilo vrime ,na čoperu,bez auspuha kad je bila slobodna vožnja. U toj grupi je bilo prometala svih vrsta.Čak i jedan mladič sa CBR-om 600 sa lošim gumama ,lošom opremom ,bez kožnog odijela.Nakon par krugova je pa (pao :mrgreen:) i dobro se izgreba.Bilo mi ga je žao jer se vidilo da mu motor puno znači ,tužno je kružio oko motora gledajuči ono šta je ostalo.. Nadan sa da je uspija nešto napravit ili nabavit nešto novije.
Sutra idemo dalje .Di ???? Ma opet ode.:ROFLMAO::ROFLMAO:(y)
 
A , razumili smo , vrag odnia i pravopis :mrgreen:

p.s. ovo drugo neću komentirat :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Nisan te još spomenija a mislin da i neču . :ROFLMAO:Ni ja se neko vrime nisan moga češljat desnom rukom i svi oni koji znaju šta to znaći če me razumit. :mrgreen:(y)
 
  • Love
Reactions: lunjo
Nisan te još spomenija a mislin da i neču . :ROFLMAO:Ni ja se neko vrime nisan moga češljat desnom rukom i svi oni koji znaju šta to znaći če me razumit. :mrgreen:(y)
Ma bitno da ima birtija , sve ostalo je lako :love::ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: barba
Pročita sve u cugu ... (y) ... spontano i iskreno.