NINJA - generalni topic

da pitam malo struku za misljenje. kako imam dva slip on i decata, razmisljam kojega da zadrzim. bodis je fi60, akrapovic 52. bodis se ljepse cuje na minimumu, dosta jace ali motor ljepse radi na akrapu. evo i slika. mislim meni je ljepsi akrapovic, ali sad sam stavio bodis i iskreno ne izgleda mi lose

malko si se ti uzjebo s tim topovima..jel'.. :mrgreen:
 
imao je prije bodis na motoru,poslije stavio akrap,ak sam dobro shvatio nema katalizator,otvoren ispusni sistem,pa ti sada zbroji dva i dva.
 
  • Like
Reactions: LukaLuka
motor cu ic nastelat svakako. hvala svima na pomoci, meni je isto akrap drazi a i mirnije radi motor s njim
 
jos sam ti i prosle godine,napisao da ga moras podesiti(nova mapa),je si stavio akrapovica,umjesto bodisa,a imas otvoren sistem,smjesa ti je katastrofa,negdje dobiva previse goriva,a negdje premalo,a ti se vec tako dosta dugo vozis sa njime.

kada ga nastelas sa tim akrap,i ako budes,opet kasnije htio promjeniti slip-on,opet ces ga morati terati na valjke.

+ces morati dolje di ti je bio katalizator na tome dijelu,dati napraviti redukciju na koju ce ti spojiti sondu,kada ga bude podesavao,mislim da mora biti navoj M18,ak se nevaram,uglavnom nazovi zdravka,on ce ti sve objasniti,nemoj se vise ovako voziti.
 
  • Like
Reactions: Zek@n and neven
ovo više nije zajebancija, slušaj čovjeka i iz mjesta ugasi motor prije nego se mašina razletjela!
a lijepo ti je rekao još prošle godine, a ti se neodgovorno voziš ko da sutra ne postoji, zemljo otvori se, o dobri isuse smiluj nam se!
 
evo ga forumski strucnjak,velicanstveni moon.😂

zeko,samo ti nazovi i pitaj,reci ce ti sve isto sto i ja,a ove forumske strucnjake,koji izigravaju rejsere na gay edition aka hello kitty zujalicama,zajebi.:ROFLMAO:
 
  • Haha
Reactions: Zek@n
zajebi forumske stručnjake koji izigravaju rejsere na hello kitty zujalicama i slušaj neforumskog nestručnjaka koji ne izigrava rejsera, niti se uopće vozi, ali zato sve zna o svemu jer ima na bočnom oklopu naljepnicu DOCDYNO, koja ujedno drži cijelu sklepu da se ne raspadne

krftiisusovujebo što sve pička izrodi, a forum mora trpit..
 
veli lick koji drka na talijanskog peškića četršest i docdyna, ae
 
imaš kakvu bolju foru ili argument u svoju korist ili je to to??
 
htio sam reć' alnasera..:devilish:

može i anlaser..
di..di..

20210901_191845.jpg
20210901_195831_2.jpg