SpiderMartin u sezoni ... 2022

Sto reci, ili previse htjenja ili nesto drugo.
Odvozio je 5 zavoja,...u 6. je pao.
 
  • Sad
Reactions: bolcic
Nero postavio u temi WSBK 2021:

Dakle, uz sve sitne i malo veće probleme, nemamo ni sreće. Martin je normalno ušao u trku, svijestan situacije. Nije išao" na glavu". Jasno se iz prvih kadrova utrke vidi da je napredovao u poretku iz zavoja u zavoj. U toj gužvi jedan od vozaća od iza malo ga je u zavoju pogurao u zadnji kotač i Martin je pao.

Dakle to je to što se dogodilo. Prije trke smo se dogovorili da će voziti " normalno" u okviru momentalnih mogućnosti i da će pokušati završiti trku. Nažalost sudbina je odredila drugačije. Nije lud i ne vozi bez mozga, jednostavno nema sreće.
Žao nam je što smo Vas malo razočarali, a ono malo zlobnika što nas prate, sad je trenutak da uživaju. U budućnosti neće imati puno prilika.

Drago mi je da je na kraju Martin dobro i da osim ega i ponosa ništa drugo nije povrijedio.

Hvala svima koji su omogućili Martinov nastup na Svjetskom prvenstvu: Reneu, Borisu, Juri, Jareku i Tomi, kao članovima tima. Hvala svim sponzorima i partnerima, te prijateljima koji nas pomažu. Hvala Vama koji navijate za Martina diljem cijele Europe.
Hvala Našem timu ovdije Davidu, Keomi, Ivanu i Evi...
Ovo je tek početak.

Voli Vas Vugra...
 
  • Like
Reactions: zagrepcan
13., odnosno 3.
 

Attachments

  • Screenshot_20211119-153245_Chrome.jpg
    Screenshot_20211119-153245_Chrome.jpg
    754 KB · Views: 0
Ovaj drugi Aldeguer je 2021 cev prvak, ima i par nastupa u moto2 svjetskom, nezapazenih..
Ali ima 16 god😳
 
Koliko je uopce odvozia utrka bez pada?
Nazalost koliko mi je drago da ima netko iz Hrv. da je prisutan na motosceni ali izgledno je decko ima nepremostiv problem s padanjem u trci sto zbog koncentracije,umora,zelje i sl.. izgledno je to nesto na sto se ne pridaje dovoljno vaznosti ili grijesim?
 
  • Like
Reactions: maRRin 06
Starta je zadnji zbog tehničkog propusta (ima je rezervnu kacigu na glavi na kojoj nije bilo naljepnice tehničkog pregleda).

Sa 31 mista je doša na 13 u 4 kruga.

U miješanim uvjetima išao je na rizik i jbg, nije prošlo.

Ovako nešto je po meni (relativno) normalno u svijetu utrka. Padali su svi veliki, Lorenzo prve sezone, MM93 dan danas....

Problem su ti tehnički problemčići koji iskaču, naljepnice na gumama, naljepnice na kacigama, pukne poluga kočnice....to je nešto na čemu treba raditi, a njegova vožnja mi djeluje top.
 
.. i tako mu lagano ode još jedna takmičarska godina ..... :confused: