Koliko su u stvari današnji MotoGP motori natrpani elektronikom ?

Sve gluposti koje kostaju masu love :poop: Imas neku prednost ako samo ti to koristis a ako svi koriste opet dodjes na isto. Najbolji primjer je Ducati nema sta nisu nadjidjali na motor a opet nisu nista osvojili osim one Stonerove titule na motoru bez djidja midja :mrgreen: Ako ulozis puno love i napravis nesto i drugi to isto urade s mozda manje love a znamo da Dorna, ko papapagaj, ponavlja i izmislja pravila za ko fol jeftinijim natjecanjem :rolleyes:
 
  • Like
Reactions: pikacu79 and Shepa
 
Ma samo cekam kad ce Aprilia, Honda, KTM, Suzuki & Yamaha reci eto vama vi mlatite lovu i titule mi napustamo, mi ulazemo milijune a moramo voziti s elektronikom napravljenom za Dukca :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: Kawah
Opet dolazim do zaključka da vozač mora biti taj koji stvara pobjedu .Samo on i jedino on.Zašto to mislim?Zato jer mnogi ne bi mogli vladati tim monstrumima na dva kotača da te elektronike nema.Nije dostupna svima u istom nivou,a kako stvari stoje neće ni biti .
 
Bla bla bla . . .

Mislim da imate dimptone kronicnog bratstva i jedinstva. Ovo nije prvenstvo sjeverne koree i da ce netko izgubit obitelj do 3. koljena ako ne nastupi. Svi imaju iste prilike i slobodno mogu reklamirati ako s necim nisu zadovolji. Najbolji primjer je Mocyev VIS Bravar sa ventilima.

Evo vam jos jednog proletera: https://de.motorsport.com/motogp/ne...en-fuer-eine-bessere-motogp-21120304/6846098/


Ali koliko god sam veliki fan njegovih utrka, ocito je i on prolupao pomalo i poceo laprdat: https://www.gpone.com/en/2021/10/22...tired-because-riding-had-become-too-easy.html

Koliko se ja sjecam on je morao odustat jer se nije mogao dignut iz kreveta samostalno. Nije tu bilo nikakvih prica o dosadi...
 
  • Haha
Reactions: Mocippaldi
Znaju složit stroj za pobjeđivanje ali su po odabiru vozača čisti dibidusi ..... konačno sad imaju vozača za prvo mjesto (y)
 
Znaju složit stroj za pobjeđivanje ali su po odabiru vozača čisti dibidusi ..... konačno sad imaju vozača za prvo mjesto (y)
E jebiga imali su championa 4kom..budale pustise stonera a cojk ladno na hondi pobjedi na po gasa..sreca je tu bitna stvar..a dogodine ko zna mozda im vinjales uzme titulu ispred nosa
 
  • Haha
Reactions: Mocippaldi
Sve bi ja to poskidao ako vako nastave za 2-3 godine ce bit ko play station :mrgreen: Jos 2-3 gumbica i kad se vozac zayebe i stisne pogresni gumb bit ce valjanja ko u kuglani :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: Kawah
Treksn tesko da se moze odyebat al ovo ostalo ladno sutnut u povijest :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: go-go
Najgore mi je kad dođem na Grobnik, gledam onaj izlaz iz rupe i samo čujem trokiranje...pederski.

trokiralo je tamo i prije dRRekšna..
ja sa dRRekšnom vozim kao i bez njega, zbrka mi u glavi i dalje doziram gas po osjećaju..
 
Sve za smanjenje troskova :mrgreen: treba uvest da timovi samo pola masine mogu imat cjelu godinu i to na 2 vozaca. Kolko milijuncica su sprzili na razna sranja i pitanje je kad ce osvojit titulu :p