WSBK 2022

Ne treba ove sezone ni gledat WSBK, BauBau je vec osvojio naslov:


o_O
 
A ako u po sezone ispane da Dukac ne more jurista na titulu, junacki, hoce li onda u po sezone izbacit neki jos noviji motor onako neki Spesl edisn :mrgreen:
 
  • Haha
  • Like
Reactions: piljun and pikacu79
A ako u po sezone ispane da Dukac ne more jurista na titulu, junacki, hoce li onda u po sezone izbacit neki jos noviji motor onako neki Spesl edisn :mrgreen:
Ma kakvi..dukci su poznati po recikliranju istih modela po 40g..nit znaju nit mogu izbacit nesto novo..drzali su se v2 ko pijan plota pa kad su vidili nema vise jelena hajmo sad v4..I nema dalje..sad samo trpaj krila I veci tft
 
Nije SBK ali je SSP pa ajd valjda može proć na ovoj stranici.. 😉

Da nije riječ o Baldassarriju nebi ništa komentirao ali riječ je ipak o dečku koji nas je u jednom trenutku , tamo početkom 2019 pozitivno šokirao sa 3 početne pobjede u moto2... u jbt. rekoh , šta je ovo bomba od vozača ... kad tamo ćorak na kraju.:cautious:
Daljnje propadanje ovog vrsnog vozača ostaje mi pod upitnikom, ustvari gotovo je nevjerojatno kako je nestajao sa scene kao nekakav potencijal.
O.K. scenario već viđen u slučaju razvikanog Vinalesa, no svejedno ostaje mi veliki upitnik nad njegovim imenom jer sam tada procjenio da je faca za prvaka, dovoljno agresivan, atraktivan, tehnički odličan , a i put od red bulla do moto2 nagovještavao je put prema vrhu.(y)

Interesantno je kako se neki jednostavno izgube , nestanu kao nekakvi ozbiljni kandidati za vrh, istina nemogu svi biti prvaci ali složit ćete se da je Baldassarri izgledao početkom 2019 upravo tako.

Sad prelazi na Yamahu u ssp600 , mislim da mu je to konačno jedan izvrstan potez , osvježenje za karijeru i rekao bih zadnji čas, jer sa 25 godina hvataš zadnji vlak za povrat ozbiljnije karijere prema vrhu . Naravno da je u odnosu na moto2 ssp600 klasa "ispod" no kad ovako toneš dobro je nešto napraviti. U svakom slučaju biti će i za samu klasu interesantnije :)
 
Ne sjecam se da je neko bio u motogp,moto2 moto3 , da se vratio u sbk ssp, pa da se opet uzidago do vrha.
Ima put samo prema vrhu , nema malo dolje malo.gore
Slažem se, iskustvo ostalih to potvrđuje, no kad ovako rapidno toneš onda je bilo kakav profi ugovor velika stvar, barem se "održavaš na vodi", ajmo reć u igri si bolje nekakvoj nego nikakvoj. 😉
 
Najveci talenat, veci i od Chea i od Jokera, je bio Pogiali, umro mu stari i on je odma postao antitalenat :cry:
 
  • Sad
Reactions: bolcic
Biće zanimljivo gledati Italijane ove godine ...

Yamaha je napravila top tim sa Canepom i Krummenacherom.
Jednog Kawca je pred kraj 2021. testirao Bradley Smith, kažu da bi mogao i odvesti koju trku.
Spominje se i povratak Mattie Pasinia.
A svakako treba ispratiti Fillu kog su Srbijanci gurnuli u ekipu sa Pirrom.
 
  • Like
Reactions: bolcic
Prica se da zele ukinuti i trajno zabraniti sva moto natjecanja jer nema vise razloga da se vozi od kad je ElGrande Che moto kacigu zamjenio za onu s mikrofonom i slusalicama :mrgreen:
 
Ducati ovu sezonu liječi komplekse u manjoj klasi . Odmah jako ,nema zajebancije🤣
Screenshot_20220126-054442_Drive.jpg
 
  • Like
Reactions: bolcic
o_O

OK, to je neki rodjak, ali ima isto ime kao pokojni brat od Kenana.

Zanimljivo da je Kenan to "parkirao" kod talijana, a ne doma kod muzicara.

Mozda se sprema nesto iza zastora na poluotoku za Tetrapack ? :unsure: