Linkovi za gledanje utrka

Evo upravo razgovarao sa Tcom. Max TV gubi pravo na sve SportKlub (SK) kanale. Znači nema više MotoGP preko MaxTv. Formula je, ja mislim preprošle godine skinuta sa MaxTv-a.
Imate pravo zbog izmjene uvjeta ugovora od strane MaxTv-a, besplatno raskinuti ugovor bez ikakvih penala, do 15.08.2022.
 
  • Like
Reactions: go-go and JosipS
Telemach? Koliko znam to je bivši Tele.
Opet neki govore da je podgrana TComa. Ono više ništa neznam.
Evo TV, EonTv, MaxTv, Vip, A1, Tele2, Telemach, Bon-Bon, TCom, pokućni, prenosni, fixni.....
Teško nama metuzalemima koji smo počeli piti i guziti, prije nego su izmislili ove "pametne kutijetine".
Prije ogromna antena na vrh kuće, pojačalo, predpojačalo i vrtii cjeli dan i hvataj Talijane. Ako nema signala od Talijana, ima HTV1 i HTV2 i veži ga tu.
 
Upravo zbog toga se vraćam streamovima. A baš sam se navuko na jednostavnost... :mrgreen:
Ja cijeli zivot gledam mukte na Eurosportu(godinu dvije bilo na RTL7 isto mukte) od ove godine odkupio Ziggo prava i min 15€ mjesecno za MotoGP :poop: al pocinjem se navikavat na stopanje streamova :mrgreen:
 
EON tv (Telemachov TV) ima sve SK kanale (prenose MotoGP i F1) za 49 kuna mjesecno (osnovni paket). S time da imaju i kao aplikaciju, pa ako imate smart tv mozete gledati eon tv bez dodatnog recievera, treba vam samo brzi internet. I naravno i na mobitelu i tabletu.
 
Da imaju opciju mjesecne pretplate kao F1TV mozda bi i uzeo VideoPass. Malo mi je previse za dati odjednom.
Videopass ima opciju mjesečne pretplate. Trenutno je 29.99€ mjesečna i 70,00€ polugodišnja (ako se ne varam vrijedi do prvog GP vikenda iduće sezone.
Za WSBK je samo godišnja dostupna, trenutno 69,90€

F1TV uzimam od kad su krenuli (prva godina mi je prošla na kraju sa cca 10% ukupne cijene jer su imali tehničkih problema pa su vraćali po 5€ za svaku utrku na kojoj je bilo problema). Sad pred ljeto sam po prvi puta probao Videopass za MotoGP, to je bilo kad su smanjili cijenu na 75% zato što je prošla 1/4 sezone. I mogu reći da već sad planiram kako imati dovoljno za obnoviti pretplatu iduće sezone jer to preporodi način na koji pratim MotoGP. Mogu gledat kad sam vani preko telefona, ne moram čekati torrente par sati izbjegavajući sva moguća mjesta koja bi mi mogla spoilati rezultate... ako i zakasnim na utrku mogu gledati od početka sa 15 minuta zakašnjenja... i što je najbolje, mogu lijepo zavalit se u kauč i gledati na TV umjesto sjediti pred PC-om par sati dok odgledam Moto3, Moto2, MotoGP i MotoE
 
Zatvorilo hesgoal, jedna opcija manje za gledanje utrka.

Screenshot_20230218_112609_Chrome.jpg
 
  • Angry
Reactions: vespinjo