FC Moto oprema-odijelo?

delice

New member
Pozdrav,

Pošto sam početnik (kupio ''prvi'' motor (z750)), naravno da treba nabaviti moto opremu. Kacigu sam našao, trebam odijelo.
Moje pitanje u ovoj temi su vezana za odijela Bogotto.

Zanima me da li je netko vidio uživo neka od ovih sa slika Bogotto dvodjelnih odijela koje prodaje FC Moto?

Kratki opis najjeftinijeg modela od ~280€ : 1.2 - 1.4mm goveđa koža, rastezljive zone, priprema za back protektor, priprema za slider, protektori : ramena, lakat i koljena svi razina 2. ventilacija.

Što se tiče recenzija, na fc shopu ima dobrih komentara koji ne moraju nužno biti relevantni, jer, ipak su samo komentari, međutim ima preko 100 reviewa.

Ima i jedna usporedba na YT sa dainese odijelom pa ću postaviti link dolje,

Ono što je moje pitanje na kraju (pogotovo za one koji su vidjeli takvo odijelo uživo), dali se isplati kupiti takvo novo odijelo (za početak) ili je bolje ići na rabljenu varijantu standardnog AS/Dainese (jer mi takva nova odijela ne ulaze u početni budžet)...?

Naravno i zdravorazumno je da ne može odijelo biti ne znam kakvo s obzirom na cijenu, ali možda je netko vidio pa može dat pokoji savjet/mišljenje.


 

Attachments

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    329.5 KB · Views: 0
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    341.9 KB · Views: 0
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    342.7 KB · Views: 0
Last edited:
Bio narucio to Bogotto dvodijelno i vratio ga odmah. Sto se kvalitete tice, ne bih rekao da je lose, barem koliko sam na prvu mogao vidjeti i zakljuciti. Problem je sto su im velicine uzasno male. Ja inace nosim Dainese i Alpinestars 60 i narucim 62 Bogotto jer sam vidio u komentarima da treba 1-2 broja vece naruciti. Ono sto sam dobio je bilo maksimalno 56.
Meni nije bio problem vratiti ga jer sam u Njemackoj, ali ako budes narucivao pripazi na velicinu da i ti ne budes morao vracati.
 
  • Like
Reactions: delice