Harley Davidson Street Glide Special 2015

Stain95

New member
Prodajem harley iz naslova. Drugi sam vlasnik a kupljen je prošle godine u salonu u Zagrebu, doslovno da i to probam. Tada je imao 7031 km, vidljivo na računu i potvrdi sa obavljene izmjene ulja. Cijena je bila 25 tisuća eura. Nadogradio sam ga sa svim i svači, detalje možete vidjeti iz linka na njuškalo, a sada po običaju, ide u prodaju nakon što sam napravio nešto više od 1500 km. S motorom je sve u redu, ali nije s mojom glavom, pošto sam vjerojatno najbolji primjer čudaka za temu "Opsesivno kompulzivno mijenjanje motora", s obzirom da je ovo 6. motor koji sam kupio i prodajem od 2020.g. Ukoliko baš nekog zanima, pošaljem i linkove na oglase iz njuškala. U svim prodajama sam gubio pare, pa ću tako i u ovoj.

Cijena je već smanjena, a za forumaše iznosi 22.500 €, pa ako ima koji zaljubljenik u kategoriju motora preko 350 kg naka se javi :) Na njuškalu (za sada) nisam napisao (da mi se ne jave svakakve spodobe) da u obzir dolazi i zamjena za auto približne vrijednosti (ne preko) ili manje vrijednosti + novac, jer mi treba drugi auto. U kombinaciji me ne zanimaju drugi motori jer sam već kupio Tracera koji će ostati jedino prometalo na dva kotača.
Po potrebi šaljem druge slike, videa...

 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    144.6 KB · Views: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    101.8 KB · Views: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    106.3 KB · Views: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    127.6 KB · Views: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    137.3 KB · Views: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    126.1 KB · Views: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    155.5 KB · Views: 0
  • Like
Reactions: singlica
S motorom je sve u redu, ali nije s mojom glavom, pošto sam vjerojatno najbolji primjer čudaka za temu "Opsesivno kompulzivno mijenjanje motora", s obzirom da je ovo 6. motor koji sam kupio i prodajem od 2020.g. Ukoliko baš nekog zanima, pošaljem i linkove na oglase iz njuškala. U svim prodajama sam gubio pare, pa ću tako i u ovoj.
Razumijem te. Do sredine 40tih, ja sam imao sličan problem sa ženama. Provozam, pa promjenim.
 
S motorom je sve u redu, ali nije s mojom glavom, pošto sam vjerojatno najbolji primjer čudaka za temu "Opsesivno kompulzivno mijenjanje motora", s obzirom da je ovo 6. motor koji sam kupio i prodajem od 2020.g.
Bas slatko. Od 2020 sam ih ja iz istog razloga 8 promijenio i ni na jednom nisam izgubio :mrgreen:
 
Bas slatko. Od 2020 sam ih ja iz istog razloga 8 promijenio i ni na jednom nisam izgubio :mrgreen:
Jebiga, kad sam mlad i impulzivan, 48. god., pa to nije još ni 50. Još nemam formiranu ličnost. :) Problem je što si ti vjerojatno kod kupovine znao da ćeš i prodavati, a ja sam sebe iznenadim kada shvatim da motor ide u oglas :) Evo, već me sada zajebava kumov bratić da računam na njega kada budem prodavao Tracera...

Morao sam to ovdje na forumu napisat, jer me na njuškalu u nepovjerenju pitaju zašto, pa kako i sl. pa onda krenem objašnjavat to ludilo...ovako pokušam barem dio toga preskočit. Nisam zaradio, nikad ni neću, ali niti nisam zajebao nikoga i mislim da su svi koji su prije neki motor od mene uzeli dobro prošli. To mi je neka moralna pobjeda :D
 
Znam kakav sam pa gledam uvijek da ga mogu prodati bez da izgubim na njemu. Nisam preprodavac nego samo svrbiguz koji se isto tako iznenadi svaki put kad oglasi motor. I to sve sa 44 godine u guzici :mrgreen:
Al dobro je kad mozemo tako. Ne zalim se :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: Author and Stain95
ak memoriraš na radiu Radio Banovinu i to slikaš na Njuškalu, šanse za prodaju eksponencijalno rastu

a i ovdje ne šteti



Srki
 
  • Haha
Reactions: Octane and Stain95