Gornji Viduševac

Došao sam tamo valjda 5 minuta nakon nesreće policija me poslala u drugom smjeru odma kod kamere,dok su zatvarali cestu. Mora da je gadno bilo. Odma negdje iza lukoila
 
Ako je tamo, vjerojatno je auto izletio ili s benzinske/restorana ili tamo na zavoju di je križanje.
Ajmo pričekati neke bolje informacije, ali ovako na prvu ispada klasika, motor (pre)brzo vozi, toljaga u autu ne gleda i eto sranja.
 
Ne znam šta više reći

Danas u Podstrani meni izleti iz sporedne na magistralu lubenicar

Ima zrcalo i naravno nije gleda i posli se ispricava

Srica šta sam vozio sporo inače rusvaj

Žao mi je mladosti
 
  • Like
Reactions: mario x and Luke
Huh, u ovoj situaciji i da je auto bil s druge strane bi vrlo vjerojatno bilo kobno 😢
 
Evo koliko je bitno znati koliko toliko točne informacije. Na prvu, motorista je (opet) kriv, a kad ono.... pijanac koji luduje.

U svakom slučaju R.I.P.
 
jučer sam imal situaciju, ženska prošla na moju stranu (na ravnom komadu ceste), i sad nisam siguran, ali mslim da je bil mobitel ili drkanje po radiu u pitanju.
Ja s druge strane, možda sam 80-90 išel, i kočim ko budala (i već biram stranu), reko ako bude grdo, bolje i u grabu nego u auto, u "zadnji čas" je skužila i cimnula na svoju stranu i eto, kak se borit protiv toga??
ugl., smatram da je to najveći problem današnjice (općeniti manjak fokusa na vožnju), a kombinacija svega skupa (mobitel, alkohol i brzina) najčešće kobna.

R.I.P.
 
Po zakonu jesi, ak’ napraviš bilo kakav prekršaj. Vele oni stručniji da je čačkanje po mobu po prilici kao i jedan promil alkohola u krvi i da u 40% nesreća ne mogu utvrditi razlog, a sumnjaju upravo na mobitele.


Lolo
 
Jedna od mogućih situacija kojih se najviše pribojavam od kad sam na motoru je upravo ova,direktni sudar s vozilom iz suprotnog smjera u mojoj traci.Ugašena dva života ,a nije trebalo biti ni približno tako😥😎
 
kak po deželi ne drkaju po mobitelima,murije ima po cesti a i kazne su jebačke,ti mater
 
  • Like
Reactions: Nino777
Je, samo je pitanje kolko je imao promila u trenutku nesreće.
Nije bio pijan, bio je "taman".
Sad cu ispast da ga branim, a zbilja nije tako. Ali nemoj zajebavati da nikada u voznji ne popijes pivo.
Da netko popije jedno u Senju i drugo u Karlobagu na 30+ kada bas pase jedna mrzla kad skines kozu, desi se nesto, i portali pisu "pijan napravio sranje sa 0,54" reagirao bi jednako kao i ja sada.
 
Iskreno... na motoru nikad ne pijem. Vrlo rijetko popijem jednu pivu i to samo ako je i neka klopa u igri. Ne treba mi to, ali i inače sve manje konzumiram.
Nekako sam uvjerenja da ovaj nije popio "pivu-dvije" samim time kaj se išao "frajerišat" pa ga je malo "zanijelo". Iz iskustva znam da to radiš kad si taman, dok sam ja imao 20ak godina (dok sam bio u "formi", jelte) to je bilo barem 3-4 da bih nakon tipa sat vremena napuhao preko 0.5.
Opet, u ovom slučaju nije bilo presudno, ali je svakako otegotna okolnost. S time treba računati kad se popije i krene voziti.
Situacija ista kao i kod prebrze vožnje, nije ona sama kriva za nesreću, ali je sigurno otegotna okolnost.
 
  • Like
Reactions: tegla