Staza Novi Marof

A coece,stvarno sam mislio doci na Marof malo odvozit (nije zajebancija) al definitivno sad vise ne mislim,jer da se blamiram da vozim vrijeme 2:59 e pa nema sanse
:cautious:
 
  • Haha
Reactions: prpa
Leži a iđe:mrgreen:
 

Attachments

  • 2D5A0251.jpg
    2D5A0251.jpg
    1.6 MB · Views: 0
  • 2D5A0253.jpg
    2D5A0253.jpg
    1.7 MB · Views: 0
Ajme meni, tu nema pomoći, tandrkajte vi i dalje na 4 minute na stazama. Serite ovaj mali nije uspio u ovom, onaj nije uspio u onom, potencirajte svađe, komentirajte između sebe, jer da možete nešto drugo, napravili bi nešto. Ko ne zna, bio sam prvak Alpe adrije, dan danas držim rekorde u klasi 125 na Grobniku i Brnu, završio građevinski faks, radim normalno u struci i nemam problema sa egom. Vozim se za svoju dušu i ganjam brza vremena za sebe i za svoju dušu. Prvenstvo Hrvatske nisam vozio, pojavljujem se samo da bi mogao još nekog zainteresirati od mlađe populacije. A vi koji potencirate svađe, komentirate konstantno neku negativu jer realno ne možete ništa drugo, nikada nećete izaći iz mišje rupe. Ja sam se tu JEDINI javio imenom i prezimenom, dok vi miševi se skrivate iza koje kakvih nikova. Tko je sa mnom uživo razgovarao, shvaća da sam dovoljno dobro odgojen da znam razlikovati ljudi od neljudi. 15 godina čitam sranja po ovom forumu, nitko, ali baš nitko nije nešto poduzeo da se stanje promijeni. Pogledajte se u ogledalo i recite, ovco jedna ne vrijediš pola centa, tu si 15 godina, kaj si napravio?!

A sad proguglajte mene i vidjet ćete da sam uz već rečeno dobar odgoj napravio više nego 90 % vas u svoju 31 godinu života. A u planu imam napravit nešto što vi tastatura drkači ne možete niti zamisliti, a kamoli napraviti. S toga je moj post vezan zapravo na vašu konstantnu negativu, na negodovanje, na optužbe, zapravo na sve čega ne smije biti u sportu. Pogotovo ne u sportu koji broji sve zajedno 10 brzih dečkiju (za mene i mog brata je daaaavno prekasno), svi ste svi smatrali to ko napad na vas jer sam van rekao da vas sram može bit. Pa realno, može vas bit. A kada nešto profunkcionira, svi će biti dio nekog kolača i htjeti će bit dio priče.

P.S. ti kojem ne znam nick, ako si za utrku na cesti, javi se, rado ću dodati još jedan motor u svoju kolekciju
 
  • Like
Reactions: zadro_st
A sad proguglajte mene i vidjet ćete da sam uz već rečeno dobar odgoj napravio više nego 90 % vas u svoju 31 godinu života.
Svi smo mi nitko i ništa, anonimusi, neuspješni u svojim jadnim životima i poslovima. Ti si jedini koji se ikad pojavio na forumu koji si nešto uspio ostvariti i uz to završiti fakultet.

Zato si i došao do razine da nam svima skupa ovdje možeš prijetiti pod svojim imenom i prezimenom.

Zaista si uspio, svaka čast!
 
  • Haha
  • Like
Reactions: t0malito and WraGG
Nemoj se ljutiti, mislim da te nitko ne provocira. Svima nam je motociklizam sporedna stvar u zivotu i treba ostati veselje. A sto se utrka po cesti tice, uvijek ima netko brzi.
Nitko se ne ljuti, nego me smeta što se proziva stari vugra, stari Nervo, stari majcan, još ćete pokojnog Matulju, starog Leljaka itd. Osim starog vugre svi su imali severa koji je to vukao na neki svoj način, dovodio svjetska prvenstva u yugu i bio velika manga.
A današnjem keyboard trkaču je highlight dana da posere nekog od nas koji to volimo i sami sklepavamo kako da se uopće vozimo. Želite svjetskog prvaka, želite bit dio velike priče, krenite od najmanjih stvari, promovirajte dečke, dovodite djecu iz vašeg kraja na izlet kad se Martin vozi, kad se Loris vozi, jer će možda taj klinac za 10 god bit van serijski kalibar. Napravite u vašim moto udrugama neke radionice. Radite na kvaniteti da bi jednog dana došla do izražaja kvaliteta. Pa ćete onda biti dio nečeg. Ovako ste dio pljuvačke ekipe koja ne pridonosi zajednici apsolutno ništa. Ja svojim angažmanom konstantno pridonosim zajednici, svakome sam pomogao i svakom ću i dalje pomoć koliko je u mojoj moći. Da vas je 5 % takvih, naša moto zajednica bi bila mnogo jača nego što je.

Što se tiče vožnje po cesti, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom i dotični misli da je kralj Karlobaga, spreman sam te razuvjeriti, ali naravno uz beneficije za pobjednika.

Igor28, niti u jednom trenutku nije bilo fizičke pretnje, već moja konstatacija da ne ulaziš u probleme zašto je netko stao sa utrkama. To što si se ti poplašio za svoje zdravlje, ničim izazvan, zapravo govori o tvojoj prirodi. Ti si sam pisao o UFC meču između ivice vugrnica, mene i mog brata?!?! Ti si taj koji gura borilačke aktivnosti u ovaj sport. A zašto?!?! Jer si jebivjetar koji je dobio za taj post 2 i pol Lajka, i to je tvoj domet. O tvom omaložavanju mene kao osobe i pričanju da se moraš spustiti na moju razinu isto tako je vidljivo da je laž i jedna standardna teža koju koriste maloumnici jer vokabular koji ti koristiš, koristi muško sjeme bačeno u koprive jer je vlasnik odlučio da ne želi imati djete. Upoznaj me u živo pa seri Dominik je egoističan, nije u redu, sere itd. Neki me znaju u živo i svi će vam istu stvar reć. Poanta je i dalje sljedeća, prestanite potencirati bilo kakve svađe, budite realni, pomažite vozačima (koliko možete, ne mislim.financijski) i budite dio nečeg. Trenutno ste dio hračkanja, svaka vam čast!
 
Igor28, niti u jednom trenutku nije bilo fizičke pretnje, već moja konstatacija da ne ulaziš u probleme zašto je netko stao sa utrkama. To što si se ti poplašio za svoje zdravlje, ničim izazvan, zapravo govori o tvojoj prirodi. Ti si sam pisao o UFC meču između ivice vugrnica, mene i mog brata?!?!

Nitko ne zna prave razloge zašto netko stane sa nečime, tako da ne pišite idiotarije jer nekog tankih živaca možete isprozivat i možete jako ružno završit.
Možda sam ja neuk, iako sam isto završio fakultet kao i ti, pa krivo čitam. Ne brini se, nisam se ja uplašio za svoje zdravlje, nego su mi tvoje infantilne prijetnje na razini 15 godišnjaka naprosto smiješne, pogotovo za zspješnog akademski obrazovanog 31- godišnjaka.
Kažeš , nemaš problema sa egom i kućnim odgoojem, a opet svaka druga JA sam, JA sam, malo si narciosoidan jer misliš da si najvažniji, a i isto tako želiš bit najvažniji svima ostalima. Nebitan si, bitan si samo sebi i svojoj obitelji, kao i svi mi drugi.
Kad si tako uspješan, onda TI pomogni mlađim dečkima jer si dio tog elitističkog svijeta utrkivanja, dakle nemoj srat nego KRENI ako već nisi. Ja sigurno neću financirat nekog 5x bogatijeg od mene za njegov hobi, jer da imam toliko novaca, onda bi se i ja ozbiljnije bavio tim sportom pa bi onda možda i financirao. Ti imaš, dakle radi, organiziraj jer si spospoban, mi nismo.
Ajmo opet dalje, UFC meč između starog Vugrinca i tebe i brata je sprdancija na VAŠE, ne moje komentare i prepucavanja po društvenim mrežama (ili si zaboravio što si međusobno pišete). ALi naravno, tvoj EGO ti ne dozvoljava da uvidiš da si ti uzrok, kako kažeš svađa. Tu pričaš da ima 4 brzih dečki i da mi ubacujemo smjeme razdora, među VAS BOGOVE je smiješna, jer si upravo VI vrijeđate i prozivate upravo po društvenim mrežama koje prate tisuće ljudi.
Ali naravno, nisi ti egoističan.
Da ti si prvi negoga nazvao MAJSTORE, pa sam se ja spustio na tvoju razinu.
Nažalost ti si u svakom svom postu korsitio uvrede, a koristiš ih i dalje. Ako to ne vidiš u svojim postovima onda si ili malouman (očito nisi jer si završio visoke škole i uspješan si kako sam kažeš) ili si bolesno egocentričan i narcisoidan.
Te svoje Brzi i žestoki fore ostavi za svoje kompanjone na šanku, tu nikoga ne fasciniraš njima.
 
Jel se ovaj naNERVirani predstavio kad se prvi put ulogirao ne forum ili je odmah dosao ovamo kakati?
 
Što se tiče vožnje po cesti, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom i dotični misli da je kralj Karlobaga, spreman sam te razuvjeriti, ali naravno uz beneficije za pobjednika.

P.S. ti kojem ne znam nick, ako si za utrku na cesti, javi se, rado ću dodati još jedan motor u svoju kolekciju

kome se obraćaš ako smijem znati......
predmnijevam da je došto do neke zabune........ po laički polupani lončići........

ps. još jedno pitanje od krucijalne važnosti..... jel gs top motor............
 
kome se obraćaš ako smijem znati......
predmnijevam da je došto do neke zabune........ po laički polupani lončići........

ps. još jedno pitanje od krucijalne važnosti..... jel gs top motor............
Da.
JA sam sa svojim bio na Stelviju. JA sam sa svojim bio na Grossglockneru. JA sam bio sa GSom na zeljavi (izguglaj). JA sam potrosio 3 seta cepalica na cesti (i JA drzim rekord u cestovnoj voznji na offroad gumama jos uvijek, yield nesto pokusava, ali dobro to je mlada nada i ja ga podrzavam, a koliko si ti ceparica MAJSTORE potrosio na asfaltu), JA sam jos prije 5 godina bio GSom u Bapci kraj velike gorice, a neki uzimaju za pravo da ovde pisu, a da Bapcu vidjeli nisu. JA sam sa svojim bio na Marofu. Ne da vozim vec da pljucam po ovima sta voze uzivo. Je moon u tebe gledam 🤣🤣🤣.
A ovi koji me poznaju u zivo ce ti svi reci isto. Da me poznaju.
 
Last edited: