lowrider123
Member
APP i 5k u djepCrvena boja i jos 5000kn veca cijena, gdje je jos prijevoz. Cime se ljudi bave u pm.
APP i 5k u djepCrvena boja i jos 5000kn veca cijena, gdje je jos prijevoz. Cime se ljudi bave u pm.
Evo malo prije danas sam naletio na jednog srebrnog adv350 s auspuhom (*sumljam da je bio 750cc jer s njim nemam sto traziti).. uglavnom, dir od Bakra do Vezice .. moj xmax300 je osjetno brzi - i u zavojima i ubrzanju. Interesantno, mislio sam da bi Honda trebala biti brza s malo vise cc.Nakon dvije yamahe x max, uzeo sam ovo “čudo”, i ne žalim niti malo.
Odličan skuter, vozio dosta modela iz ove klase, kažem zadnja dva skutera xmax 250 i xmax 300 ( odlični skuteri također ), ali u ovo malo prođenih kilometara.ovo je druga dimenzija, prvenstveno u upravljivosti.
ne vjerujem nakon ovoga danas.. a i prije sam jednog bio skinuo nije prvi.. ali dapace, ako jos naletim na kojeg probati cemo opet hehe .. scooter brothersStavi podjednake vozace i ADV je i brzi u zavojima i u ubrzanju od X-maxa 300
Evo malo prije danas sam naletio na jednog srebrnog adv350 s auspuhom (*sumljam da je bio 750cc jer s njim nemam sto traziti).. uglavnom, dir od Bakra do Vezice .. moj xmax300 je osjetno brzi - i u zavojima i ubrzanju. Interesantno, mislio sam da bi Honda trebala biti brza s malo vise cc.
A to najbolje sjedni - probaj .Ima li manje il vise mjesta u odnosu na xmax 300.. Ja sam 186cm i debel 110kg pa mi nije bas najudobniji moj xmax 300 za vozit..
Ima puno vise mjestaIma li manje il vise mjesta u odnosu na xmax 300.. Ja sam 186cm i debel 110kg pa mi nije bas najudobniji moj xmax 300 za vozit..
meni sad idu nakon prvog servisa tech pulley rolice od 17gPuno Hvala .ozbiljno razmisljam da promjenim svoj xmax 300 (2017) , za ADV..
Al kao navodno da je xmax pouno startniji skuter? bolja ubrzanja i to ?
Ma sa hondom ili Yamahom nemozes previse pogrijesiti.Puno Hvala .ozbiljno razmisljam da promjenim svoj xmax 300 (2017) , za ADV..
Al kao navodno da je xmax pouno startniji skuter? bolja ubrzanja i to ?