Akumulator -gdje kupiti

Kawah

Well-known member
Da ne prekopavam ,gdje ste zadnje kupovali akumulator za svoje motore.Trebam ytx14bs ,znači lijevi plus.Neka preporuka,može vž ,može zg.Trenutno je unutra Yuasa.
 
Beren, ZG
 
  • Like
Reactions: davor-zap
Beren rijeka, jednom i nikad vise...aku ok, al djelatnici uzas, nit znaju sta rade, nit znaju sta prodaju, ni po kojoj cijeni, popustu...
 
Da ,kontaktirao baš.Yuasa 563,Exide469,Unibat325. Čovjek se u Berenu javio odmah ,kulturan pristup,bez ikakvog favoriziranja bilo koje marke .Čisto profesionalno.
 
Evo ,sad kontaktirao Tokić autodijelovi.Isto profesionalno i uljudna konverzacija s djelatnikom.Čovjek ponudio LP,Landport za 295 kuna.
 
Ja sam najpovoljniju cijenu za yuasu našao u CIAK-u, iako se treba prvo oduprijet njihovim naporima da ti prodaju svoj aku.
 
Mogu ih čak i razumjeti.To im je kao domicilni proizvod.Jeli i Yuasa 100%Japan majka ?
 
Gdje god sam zvao samo Yuasu su mi preporucili od 1200 kuna i u Ciaka i rekli su da nema nista drugo, dok se nisam raspitao i uzeo u Ciaka za 380 kuna :) evo jos traje i pali ko mina
 
Sve super,ta Yuasa za tisuću dvjesto kuna pokreće vjerovatno neki spejsšatl .🚀
 
Koliko sam ja cuo to je samo za aku sa kiselinom 🤔

Zadnji sam uzeo prosle godine u 11 mjesecu i nitko nista nije pitao
 
Kupio jednom u Novemi-Karlovac...za bivsi Strom...trajao je 4 godine i otisao novom kupcu ima 2.god.jos valja...cudo ...
 
Koliko znam, po novom, moto baterije ne mogu kupit' fizičke osobe.
Mora ić' na neki servis.
U pravu si,po zakonu je tako .Radi upotrebe kiseline ne mogu kupiti fizičke osobe,tu sam informaciju znao od prije,što ne znači da ga oni u dućanu ne mogu,ili ne smiju formirati pa mi ga onda kao fizičkoj osobi prodati.
 
Uglavnom ,vidjet ću sutra u toku dana ,kupiti ću sigurno.Mada i ovaj još kresne,međutim neću da radi akua strada regler,to je nepotrebno.
 
U pravu si,po zakonu je tako .Radi upotrebe kiseline ne mogu kupiti fizičke osobe,tu sam informaciju znao od prije,što ne znači da ga oni u dućanu ne mogu,ili ne smiju formirati pa mi ga onda kao fizičkoj osobi prodati.
Ne znam za tu kombinaciju.
Svakako uzimam, općenito auto-moto dijelove i opremu rabata radi :mrgreen: , na neki servis.
Zbog garancije triba pečat od servisa.
 
nedavno kupio novi aku u bernu. gospon mi je rekao ako zelim otvoreni da moram sutra doci po njega (odmah platiti, naravno) jer ga oni formiraju i onda ga takvog mogu isporuciti. ne smiju dati kiselinu odvojeno. a zatvoreni sistem plati - nosi