Čini mi se da ne ide sve onako kako bi tribalo.Evo danas san otiša do Biograda i odma problemi.Čini mi se ka da san pretplačen na nekulturne ljude. Izaša san iz šume :duhova: i krenija turistčki na obalu ,uz more.Na pola obale tip izađe iz parkinga na rikverc i pogodi me na motoru i baci na pod.Sriča da san vozija 15 -20 na uru.Kaže on meni da me nije vidija ,ide u rikverc na cestu a ne vidi ima li koga a tome doprinosi i to što je vozilo dostavno (naime tip donosi piče i ostale stvari okolnim kafičima).Sriča da san iša sporo.Udari me u prvo kolo i baci na livu stranu.Jadni oklopi sa live strane.Lipo mo je jadne žao.Skočili ljudi da vide dali san dobro a ja več na nogama i gledan dali mi liva noga funcionira.Ništa ne boli,sve funcionira .Gledan nogu ,ništa se ne vidi.U međuvremenu ljudi priskaču i počinje galama na vozača dostavnog vozila .On se pravda ,kao nije me vidija a tek na to ljudi se počeli svađat s njim ,da kako može ič u rikverc bez gledat.E tu je posta malo nekulturan i meni kaže da zašto nisan sta .Sinko ,kažen ja , ne mogu ja predvidit tvoje manevre na 2 metra isprid sebe pogotovo jer je cesta bila čista bez drugih prometala.Izlazak na rikverc je uvik radnja koju morate dobro provjerit a to mu je reka odma i policajac,. Mogli smo to rješit i samo Europskim izvješčem al tip je bija nekulturan i bezobrazan a opemenija san ga više puta.Tada san odlučija zvat policiju i tu se završilo sa izvješčem.Jedan gospodin koji je sve vidio ,stranac ,se odmah ponudio kao svjedok.Svoju izjavu je sa svog jezika ( Njemačkog ) odmah preveo na hrvatski i pokazao policajcu a meni je dao i svoju adresu ako mi bude potrebna njegova izjava.Sad ču bit primoran mjenjat sve oštečene djelove i naplatit njegovom osiguranju. Sa nogom do sad nemam problema al ču sačekat do ponediljka jer mi je otečena. Cjelom događaju su prisustvovale i cure koje voze motor Dubrovačkih tablica ,nisan vidija broj i nisan baš o tome razmišlja taj momenat,više san pratija stanje noge. Motor crne boje ,tipa tourer,vozi ga jedna zgodna ženska visoka.Zna dobro pričat jer je i ona sa ostalima upala u diskusiju sa dostavljačem.Molija bi je ili nekog ko je pozna, da mi se javi ukoliko mi bude tribalo i njeno svjedočenje nazvao bi je..Mislim da je to bila jedna manja grupa motociklista iz Du brovnika. Unaprid HVALA svima koji mogu pomoč. Nadan se da san potrošija *negativne*

:bonuse; za slijedečih par godina.