Barba Borina priča .

Barba ostavi se svega do 15.09.,odmaraj ispo bora negdi,nogu uzrak...kupaj se...pomalo...bice posla...
 
Šuška se da barba prelazi na DCT? :unsure:

I još se šuška da seki prodaje svoju afriku DCT pa eto prilike za barbu. :mrgreen:

Sretno u potpunom oporavku. 💪💪
 
Barba ostavi se svega do 15.09.,odmaraj ispo bora negdi,nogu uzrak...kupaj se...pomalo...bice posla...
Ne znaš ti njega...
On i da je zagipsan od glave do pete, ne može bez garaže.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
  • Haha
  • Like
Reactions: lunjo and Nero
Ajde Barba...sutra sam u Šibeniku u prolazu oko 16.30...riva...isto misto...isti stol...kava-Slag...
 
Juce djirada do Sibenika... centra DALMARE,kupio novi samsung-xcover 5...svaka preporuka..., nisam naletia na Brabu...
 
Vidin da ste se bacili u zajebanciju.Sričon ima ode i ozbiljnog svita.Ma neeeeeeee ,ne mislin na sebe .Ja san oduvik bija neozbiljan a u međuvremenu san ,kako bi reka ,;stvorija; dvoje dice sa prvon ženom i jedno sa drugom.Onako sve iz zajebancije ,ozbiljno.:mrgreen:A posta san i dida.Nije od jučer ,ima od toga dosta vrimena.Kažu ,vrime, jebga prolazi nezaustavljivo.
Ma da se vratin ja našim temama,ono ,motorima.Ai zgodama i nezgodama koje prate svit motociklista.
Nakon ozljede noge koju san ;zaradija; zahvaljujuči pijanom debilu,opet sam u pogonu.Prolazeći pored auta koji su vozili žena i sin iša san provat dali mogu stisnit kunplug livon nogon.Uspija san i to bez problema i bolova i pošto mi je doktor reka da smin i da mogu radit sve šta me ne boli ja san ,naravno, odma iša i provat kako to sve izgleda nakon dva ipo miseca.Koliki li je svit kad možeš vozit sam.Ka malo dite san gleda oko sebe a pošto nisan ima baš dobar osječaj za brzinu sličija san na nekog ko je izaša iz auto škole. Kratko trajalo,sad sve po starom.
Motor,e to je posebna priča.
Kružija san okolo misleči da neču višše sist na njega jer motori štake ne idu zajedno. Zato je najprije u promet krenija skuter i štake.Svi su me odma pripoznali a krenilo je ovako_Osta bez love u novčaniku pa otiša do bankomata al bankomat je blizu ceste a parkiralište 300 metara daleko. Nje mi se dalo sa štakama i ja oden kući ostavin auto i uzmen skuter ,naravno Honda :mrgreen:,dođen do bankomata i odradin sve za tren.U tri koraka.Prolazeči svako malo pored motora jednog dana mi padne na pamet vidit dali se mogu uspet na sic.Sa štakama do motora i uz malo muke san se popeja i sija.Bilo je lipo ponovo sist na motor.
Upalija ,radi,.Pitanje je bilo ,mogu li ubacit u drugu a za provat triba vozit.Prva je prema doli a druga gori.Noga etečena još nije baš kako ztriba a za znat triba otič na cestu.I tako mali Bore nasloni štake na zid od radione ,ubaci u prvu i polako krene.Malo po pravcu i prova ubacit u drugu,radi i ona.Znači mogu šaltat .
Lipo ser vratija do radione ,uzeja kacigu ,ka pravi motociklista i krenija prema gradu.Sve dobro do prvog semafora di san mora spustit desnu nogu do poda jer livu smin samo prislonit.Prvi đir ,sve OK.Zadovoljno prase sa vratilo u radionu .Sav radostan,onako,pun sebe.Bit ču opet onaj stari.:mrgreen:.
U prošlu subotu ,ovu zadnju,zove prijatelj Marko na kavu u Primošten.Zvat mačku na mliko,ista stvar.Lipo Bore obuka jaketu i na motor do Ražinske pumpe sačeka Marka i zajedno do Primoštena.A lipote,neopisivo.Do sad napravija nekih 300 km.Ima vrimena.
Da nebi zaboravija vozit ponovija san sam to i u nedilju samo šta san u povratku produžija pored kuče i otiša do Vodica.Onako od gušta. Vrača mi se volja za večin điron al moran pazit na nogu .Još mi otekne od jutra do navečer iako je po danu držin u morskoj vodi bar uru vrimena.Sričon ujutro je ka desna i onda ponovo tako svaki dan. Lip pozdrav i javit ču se opet jer se sad napokon osječam puno bolje.:mad:
 
Paf, ža mi je šta te nisan vidija u subotu.Drugi put.LP.
 
  • Like
Reactions: Paf