Fotografija je na razini 👍Benduro track odraden s autima, djecom i natovarenom prikolicom. Vinkovce svladali bez problema, na ciovu je ipak trebalo dodati gas.
vec sam i na jubituu lajkao jer mislim da si odradio odlican posao.Par mjeseci kasnije, da ne zaboravim.
ja npr. uvijek gasim kameru kad odlucim da cu pastiEbga, voze biciklistickom logikom.
Stanem - panem!
Pristat ce padati kad im dopizdi.
Nekome prije nekome poslin.
Samo u ta prijasnja doba nije bilo kamera da to snime![]()
nefer i nekorektno prema nama koje baš to i zanimaja npr. uvijek gasim kameru kad odlucim da cu pasti
pa nisu neki naročito zabavninefer i nekorektno prema nama koje baš to i zanima![]()
S obzirom da mi je Benduro bila treca sumska voznja (nakon nocne na Sljemenu i Zumberka na kojem je motor odletio niz provaliju) proslo je skroz ok. Sad koji mjesec kasnije polako hvatam to o cemu pricasvec sam i na jubituu lajkao jer mislim da si odradio odlican posao.
vjerojatno su ti vec spomenuli, ali moram reci; na vise mjesta (korijen, vinkovci,...) zivot bi ti bio neusporedivo laksi da ides par kmh brze i ne usporavas na prepreci.
A nećeš napomenuti da si bio zadužen za snimanje najboljih padova? 🙄😁 Jedva cekam sljedeci Benduro, svecano obecajem da cu do tada pripremiti par zanimljivih flipova da scene budu jos bolje...S obzirom da mi je Benduro bila treca sumska voznja (nakon nocne na Sljemenu i Zumberka na kojem je motor odletio niz provaliju) proslo je skroz ok. Sad koji mjesec kasnije polako hvatam to o cemu pricas![]()
Lastu preko volana jos nismo vidjeliA nećeš napomenuti da si bio zadužen za snimanje najboljih padova? 🙄😁 Jedva cekam sljedeci Benduro, svecano obecajem da cu do tada pripremiti par zanimljivih flipova da scene budu jos bolje...
Bilo prvi puta nedavno u mraku na Sljemenu na downhillu po blatu. 😊Nažalost nije zabilježeno... Bilo je fora, bas fly me to the moon.. 😁🌙😅
Isprike, mozda si pod Lastu mislio na Slavka 🙈🙄😂
Mislio sam na skok u figuri lasta (ono kad skocis u more rasirenih ruku)Isprike, mozda si pod Lastu mislio na Slavka 🙈🙄😂
Organiziraj Benduro u proljece, stavi par zanimljivih filtera gdje je moguce izvesti lastu i pripremi gopro... trenirati cemo marljivo da let ispadne vrhunski...Mislio sam na skok u figuri lasta (ono kad skocis u more rasirenih ruku)
... pa tko prvi![]()
Neide to tako, to "organiziraj"Organiziraj Benduro u proljece, stavi par zanimljivih filtera gdje je moguce izvesti lastu i pripremi gopro... trenirati cemo marljivo da let ispadne vrhunski...
Isprike, molim te neorganiziraj ga, ne scoutiraj, nemoj da bude nezanimljivih nefiltera na kojima necu doci u napast poletjeti kao lasta... i zaboravi ponijeti go pro... 😅😁🙈Neide to tako, to "organiziraj"
.... rijec je o totalnoj neorganizaciji i u svakom pogledu sve-samo-ne-upravljanju.
Jel, drukcije ne moze a i nebi valjalo![]()