Benduro 9 - Doctor's Edition

Fala neorganizatorima na treku koji je vrhunski osim onog malog slavonskog dijela treka. Neorganizatori ce biti utuzeni radi negativne promidjbe Vinkovaca.Pa tko ce sada doci na Vinkovacke jeseni kad se ljudima riga od same pomisli na Vinkovce?!
 
  • Like
Reactions: pegula
Pohvale neorganizatorima D'n'Dr-u!

B9 track izvrstan i to toliko izvrstan da su ga neki vozili u više nivoa.
.... evo recimo Labavatorij je imao prvi, drugi i treći kat.
Oni koji su prefrezali prvi kat (onu dragu) potom su, kako i priliči udarnicima, frezali penthouse gdje je bio CP.
A iste odluke su se i ovi s drugog kata držali.

Uglavnom ni stare maje nisu tako dobru teraasastu agrikulturu imali :mrgreen:

Naravno, iz takvih razloga strateski bombarder 950 SE je morao tankati u letu pa je u eskadrili dobro imati i XTZ 660 Stratotanker ;)(y)

Valjalo se sjetiti zakona spojenih kanta al nije bilo teško jer je osnovno obrazovanje bilo obvezatno :mrgreen:
.. i tako su kante uredno spojene šijunom

Stratesko tankiranje.jpg
 
Znači to je jedini put u životu da se nisam napio benge pri izvodenju predmetnog zahvata! 😂
 
Vidjeti drage ljude sve na jednom mjestu....neprocijenjivo! Bilo je odlicno, puno puno hvala neorganizatorima...neorganizirali su to odlicno. Trek naravno nisam napravio cijeli, mozda ni pola....no, meni je to manje vazno. Dobio sam puno korisnih savjeta, malo zadobio povjerenja u sebe. Ispricavam se svima kojima sam na track-u smetao...jbg, nespretan sam ;) Penjuci se put Vinkovaca ....mislio sam da su to Vinkovci jer mi je i onaj uspon do uspona vec bio poprilicno tezak...mislio sam si da sam ih prosao...prevario sam se. Da nisam pri guranju motora dobio kamen u prsa....vjerojatno bi ih bio odvezao samo sa desnom rukom...ovako, okrenuo sam se i vratio...pun straha na nizbrdici od ona dva zavoja pod 90 :) :) Prosao sam ih cudom bez prevrtanja. I onda je slijedio meni najdrazi dio sa Picodom, Forgasom sve do Matic poljane.....uzivanje, bas uzivanje na najjace. Uglavnom, meni je Benduro highlight godine i ...da je ne znam sta i kako, uvijek opravda neocekivanja. Samo vidjeti sve te nasmijane ljude na okupu meni je dovoljno. Hvala, puno Vam puno hvala svima...na svemu, hvala Vam od sveg srca!
Bio sam kratak...teskom mukom, zaustavio se vise pisati da ne bude patetike..... ;)
 
Last edited:
Organizatori i neorganizatori kako god hvala Vam! Lijepo je kad se vratis na motor nakon dve godine, pa pravac na Benduro! Bilo se super vidjeti neke ljude nakon toliko vremena mimo facebook-a! Dom necu spominjati, to je sve na mjestu ali trek trebam, jer je to prava priča! Istinski sam uživao vozeći se po Gorskom Kotaru pa i ti Vinkovci nose svoju čar koje je bilo taman toliko da se dobro umorimo! Makada su top, šume, pogleda na more ma sve. Hvala još jednom! Vidimo se do godine!(y)(y)
 
  • Like
Reactions: pegula
bogme smo dobro pogodili termin. vikend kasnije i ne bi nas se pola skupilo:mrgreen:
 
To je sluzbeni bajk za ove sta spickaju motor kad ga vrknu niz dragu...
... da se imaju cime doma vratiti :)
 
Ovaj označeni dio tracka koji spaja begovo razdolje i tuk vojni, dali je "ok" za proći sa motorom sa 17'' cestovnim gumama? Kakva je podloga, makadam/nešto relativno ok, ili vododerine i kamenja veličine košarkaške lopte i 3 potoka između?


2020-07-04.png
 
Cijeli track je idealan za motor sa 17 cola kotacima i cestovnim gumama. Jer je track raden za enduro event koji je u svojoj osnovnoj definiciji za cestovne motore sa cestovnim gumama i 17 cola kotacima. Preporucam tlak u gumama spustiti na 0,4 bara.
 
0.4 ako imas rim-lock. Imas jel tako? :mrgreen:

"Plava kuca" je to na 2 bara sa slikovima prolazio ;)
 
Eto ga, bitno da nije bilo medvjedića (ili je prije neg su čuli arrow na rxv-u), sami put je very najs, naravno prikladniji većim kotačima kao i svaki makadam.


2020-07-05 (1).png
 
  • Like
Reactions: clox
Srica da niko ne snima noc i rana jutra 😁