Beverly 300 problem

borgo

New member
Poštovani članovi, imam Beverly 300 2018. (abs, asr). Pri davanju kontakta kazaljke na instrument tabli trebale bi doći do kraja podjele i nazad, međutim kazaljka brzinomjera dođe do 100 km/h, zadrhti i vrati se na nulu. Kazaljke goriva i temperature idu normalno do kraja i nazad. Ali to nije sve-skuter ne ide dalje od 100 km/h (upravo dotle dokle ide kazaljka pri startanju motora). Što je uzrok-elektronska blokada, kvar brzinomjera, safe mod...?
 
Jesi probao vozit pun gas i mjerit brzinu nečim drugim -GPS, mobitel?
 
Nisam imao prilike ali čini mi se da je to maksimum. Inače do nekih 80 potegne čas posla, a pon gas je-100 km/h, barem po celeru
Zato i pitam... možda on i rastegne do 120 al celer ne pokazuje preko 100...
 
pa to onda znači da on vozi brže, ali to kazaljka ne prati, a ne da ne može ić brže zbog kazaljke
 
Edit: izmjerio GPS-om 113 km/h (naravno, nije maksimum, samo sam htio vidit može li preko 100). Kazaljka iz nekog razloga zapinje u određenom položaju, tako da zastane i pri needle sweepingu i u vožnji po cesti.
 
Čini se da je brzinomjer pokvaren...danas pokazuje 50, a GPS 75...U slučaju zamjene brzinomjera, mogu li se podaci sa staroga prebaciti na novi, npr kilometraža?
 
Mislim da ne ali nije ni bitno, odi u ovlasteni pa ce ostati zapisano a mozes traziti i da navedu na racunu za info kupcu kad budes prodavao.