Patio je i ovaj...BeLa-Vg said:Na vašeg patim!![]()
A zbog čega motor nije upalio...a nije jedini koji nije...ajmo, znalci. Tko zna?Sledgehammer said:Patio je i ovaj...
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,135087.0.html
![]()
![]()
![]()
Bandit said:A zbog čega motor nije upalio...a nije jedini koji nije...ajmo, znalci. Tko zna?
Mene iskreno zanimaBandit said:A zbog čega motor nije upalio...a nije jedini koji nije...ajmo, znalci. Tko zna?
Antenna Ring Immobilizer (ne znam kak bi rekao na rvackom), ako kažeš da nije jedini. :wink:Bandit said:A zbog čega motor nije upalio...a nije jedini koji nije...ajmo, znalci. Tko zna?
Pudla said:Antenna Ring Immobilizer (ne znam kak bi rekao na rvackom), ako kažeš da nije jedini. :wink:
Da, to je poznata greška i riješena je (o njihovom trošku), trebalo je par godina da priznaju .vickodu said:Antena koja stoji oko brave i cita kod s kljuca i salje ga u ecu .Jesi na to mislio![]()
Pudla said:Da, to je poznata greška i riješena je (o njihovom trošku), trebalo je par godina da priznaju .![]()
Sledgehammer said:Po onome što su u toj temi rekli i ljudi koji su bili tamo na susretu, te što sam još čuo off-the-record od ljudi koji su isto stajali pokraj, ja bih to definirao kao "nov i pametan motocikl se branio od divljanja jednog starog i bedastog kompleksaša"...
Motocikl koji ima prevaljenih 280 km na satu ići tjerati na pucanje i u crveno polje u leru... :? :? :?
zokx said:Kako mi je promakla tema "Ode BMW u 3PM"? :misli: Lik je fakat car, a i formirana cijena je sukladna
.
Gotovo sigurno je bila riječ o Ring Antenna EWS (61 35 7 705 247), prstenu ispod ključa koji ne prepozna kod u ključu, i ne bi ga upalio da si..
Dio se mijenjao na prvom servisu, a Car nije imao sreće izvesti kilometražu do prvog servisaČuo sam za još neke neugodne slučajeve kad je ljude ostavio motor negdje na putu, na pumpi na koju su stali tankati, i tako. BMW je zajebao (ili BMW je zajebao isporučitelj te antene svojom nekvalitetom), ali se dio mijenjao na servisu, a ukoliko se problem već dogodio BMW je platio sve nastale troškove.
Ako je zbog toga BMW govno, neka bude.. izbjegnite ga i nipošto ne kupujte. Kupite npr. Kawasaki ili Yamahu.
pa zanima me sve, kako se ponaša u gradu, a kako izvan, da li je lagan za vozit, kako koči, potrošna, autonomija, vožnja udvoje i sl. vidiš ja sam 2007. htio kupit super naked motor i baš jedan lipi je bio u tomića u salonu ST-u žuto-crni god. dana star 2006. i pitam cijenu, koliki popust imam jer je star više od god., a on meni reče 6%. :misli: :x meni se učinilo premalo s obzirom na god. i pošto nije htio dat više lipo sam ga odrebatio. samo za primjer u istom salonu BMW 3 god. dana stara dava mi ga je za 15 % manju cijenu. govorim sve o novim salonskim modelima i za motor i za auto. posli sam naša isto salonski model aprilia tuono 1 god. stara na popust 2000 eura. nemojte mi samo sad to nevalja, to je talijan i sl., jer ja guštan s njim a i bili smo žena i ja do istanbula ukupno 3500 km, a dosta nas je pratila kiša i sve 5!zokx said:Imam ja. Što bi te točno zanimalo?
znači i veliki BMW ima mušica, samo o tome nitko ne priča. :? da o japanskim motorima ne govorim (svi šute).Pudla said:Da, to je poznata greška i riješena je (o njihovom trošku), trebalo je par godina da priznaju .![]()
Nije da se nešto u ovo vrijeme može sakriti, evo ti thread od 213 stranica o anteni sa ADVRidera.Sinna said:znači i veliki BMW ima mušica, samo o tome nitko ne priča. :? da o japanskim motorima ne govorim (svi šute).alacdolje: samo ponosni vlasnici aprilije svašta govore o njoj, ali je ipak ne bi dali! :wink:
![]()