ima na tome motoru koji dio da ne košta pun kok previše para??Durr said:Kad smo dosli doma zamijenio prekidac (novi je jedno 1200 kn) i sve se vratilo u normalu. Ovaj novi prekidac je puno modernije slozen iznutra.
Rudar said:Durr isprika,
nije akumulator, izgleda da je prekidač zaista.
Trenutno sam zauzet ali čim uhvatim vremena,rastavljan ga. Kristijan iz Baumgartnera mi je isto potvrdio da bi to moglo biti. A potvrdio sam da akumulator nije.
Ne.MOONSHIELD said:ima na tome motoru koji dio da ne košta pun kok previše para??![]()
Mom frendu kisa potopila neku centralu dok je bio parkiran nisu radila svjetla,abs i jos nesto uglavnom novi komad je 3000 soma euraMOONSHIELD said:ima na tome motoru koji dio da ne košta pun kok previše para??![]()
super stvar kod tih bmw-a je što se svi ti razni dijelovi koji inače koštaju 2-3 t€ (a zamjenskih nema) daju povoljno reparirati kod nekog švabe za duplo manje lovepikacu88 said:Mom frendu kisa potopila neku centralu dok je bio parkiran nisu radila svjetla,abs i jos nesto uglavnom novi komad je 3000 soma eura![]()
![]()
![]()
A izvuko se sa nekih soma eura na krajuMOONSHIELD said:super stvar kod tih bmw-a je što se svi ti razni dijelovi koji inače koštaju 2-3 t€ (a zamjenskih nema) daju povoljno reparirati kod nekog švabe za duplo manje love![]()
Nije to skupo, samo si se ti siromašno udalaMOONSHIELD said:ima na tome motoru koji dio da ne košta pun kok previše para??![]()
Meni je desni prekidač "promočil" prije dvije godine nakon par sati vožnje po sveopćem potopu, nisam mogel ugasiti desni žmigavac i kill-swich je gasil motor ispod 5000 okretaja. Baš je bilo zabavno u gužvi, po kiši, među autima, na brdima iznad GdanjskaRudar said:Evo našao ja njega
A sad tražit cijenu :sad: