Jesu. Svake godine 1 uzmem..i šarafić po šarafić (osim rossi, ona je full u originalu)Sve tvoji? 😃
Idući projekt- za 2023Jesu. Svake godine 1 uzmem..i šarafić po šarafić (osim rossi, ona je full u originalu)
Jesu. Svake godine 1 uzmem..i šarafić po šarafić (osim rossi, ona je full u originalu)
Super za vidjeti i vratiti se u mladost. Prijatelj iz osnovne škole je vozio te 125-ice, imao je gileru,Apriliju i cagivu mito,ne istovremeno ali jednu za drugom i svaki dan smo išli kod njega i divili se i maštali o njima, sve su lijepe ali mito je meni posebnaNa ovo misliš? 😝
Pozdrav svima!
Ovako radim potpunu restauraciju Cagive Mito 125 93 i skoro je gotova još čekam plastike ali problem su naljenice posto i li gdje u RH da se mogu kpit ili netko posjeduje mjere naljepnica pa bi mi mogao posalt pa bi ih ja izradio
Znaš povijest motora? Ja sam bio prvi vlasnik iste takve 1998. godine (kupljena je u Petraču 2000.) Imao sam laganiji sudar i došli su mi prednji i bočni oklopi u crvenoj boji (donji dio bočnih je bio sivi). Prodao sam je negdje krajem 2002. u Bjelovar. Tih sa sedam brzina i u crveno-bijeloj boji je bilo svega par komada u hr.Operacija uspjela…