Da li kupiti Harley?

Da nije bilo vin dizle i đejson stetama, vi bez kose bi bili obični ćelavci.

Ma da...

81i7jEEqxUL._AC_SY445_.jpg


😄
 
To je ono,mit o američkom snu.Kad iskreno gledamo,težak je,vibrira previše,nije elastičan,u zavojima je zdepast,neudoban je,preglasan je,al se zove Harley Davidson i ima dobar design.Sjedneš se na njega i odma si umisliš da polugole curice jedva čekaju da zajašu zajedno s tobom i pobjegnete na nekakvu superludu zabavu gdje se pije,drogira,puši i gledaju polugole cure koje plešu u ritmu Thunder ili Sweet Home Alabama i da ti nitko niš ne može jer si član neke zajednice debelih bradonja koji u jednom džepu imaju Gun u drugom skakavac a u ruci flašu whiskeya.
...a u biti si pristojni 40-50to godišnjak koji sklapa kraj s krajem da bi si mogao priuštiti američki san i da barem tako malo pobjegneš od obiteljskih i radnih obaveza u zemlji gdje tvoja djeca provode većinu vremena na mobitelima i Playstationu i gdje ti političari filozofiraju kako se trebamo više žrtvovati jer smo uspijeli uči u Evropu..
Ne znam da iti jedan ima dobar dizajn tj. da ga ne 3ba custom dotierat. A glede curica, najlipsi su oni s mono siedalom 😛
Nikad ga vozia, reka san jednom u starosti ga kupit za gubit vrime u sporim voznjicama. Ali sve me vise vuce pogotovo nakon otkrivanja ove teme:mrgreen:

P.S. ne piem, ne pusim, ne drogiram se, a dica ne koriste PS niti su opsiednuti mobitelima. Normalna dica.
 
  • Like
Reactions: tommy71k and WraGG
Kako si me samo dobro opisao :ROFLMAO:
Ne, prije 3-4 godine sam skuzio da je zivot prekratak da bih si uskracivao neke materijalne stvari za koje sam uvijek smatrao da su mi nedostizne, a u stvari bas i nisu. Tako da eto, sada si ostvarujem snove jer ja to zasluzujem.
Ovo gore sto si napisao je cisti stereotip i nema bas puno zajednickog sa stvarnoscu.
Ma moram se malo zajebavati🤣🤣Bilo mi dosadno pa reko sam sebi,idem napisati par gluposti😁😁
 
  • Like
Reactions: pa3q and WraGG
Gledaj,živim u Italiji i Harleye voze hrpa mojih frendova/poznanika.Imam baš 2 jako dobra frenda,jedan vozi 883 drugi Sportster 48,dva druga frenda (2 brata)koji isto rade sa mnom imaju Road King,od moje koligice muž koji je pak nekakav šef vozi Dynu,frend koji ima svoj kafić upravo kupio najnoviji Street Glide,frend poštar fura Heritage Classic,2 frenda koji rade u prodavaonici automobila,jedan mehaničar drugi prodavač imaju Fat Boya i 1450 Night Train Softail...i sad da ne na brajam sve slojeve društva..
 
  • Like
Reactions: diesel power
Da, i GS-ove voze. A kod mene Versys i VZR u garazi a pred garazom BMW i Fico na struju. Ne uklapam se nikako :mrgreen:
 
Gledaj, živim u Njemačkoj i svi oko mene voze Porsche-e i HD-e. Ne kužim šta želiš reći :ROFLMAO:
Pisao si o stereotipu a ja samo iznio primjere različitosti društvenih slojeva tako da nema nekog stereotipa..kao što znam i idiote koji stvarno misle da ako voze HD da su članovi neke bande.
 
A,eto Zadar i okolica je puna Stromova, a ovo nesto BMWa sto ima, il su praistorijski, a ovim malo boljih, kardani poblokali...
 
Imam najbolji motor na svijetu, ali mi dopizdio, nisam više za sportske motore, samo naked ili probat ove chopere, easy riding !
 
Mozda si i u pravu, ali ja iz nekog razloga zelim posjedovati jednoga i vjerojatno cu si do proljeca ispuniti zelju. Vec odavno zelim pokusati shvatiti sta je to toliko posebno u tim Harelyima i mislim da je jedino rjesenje kupiti jednoga.
Nego, ovo "nuff said" je fancy americanski nacin za izreci onu poznatu floskulu demagoga sa fejzbuk komentara "pametnom dosta"?:mrgreen:
Naravno da je čovjek u pravu, pa svi mi koji smo mama cestu 66 prošli smo se nagledali fićeka starih preko 50 godina.. vidi se da je po meriki se navozil.. i da isto je i na Tajlandu i Novom Zealandu.. skoro sami fićeki od 50+. I za HD treba imati nofce, pa ko nema si fićeka kupi..
 
Prosli tjedan je ispala situacija da bi frendu trebao dofurati motor s mora u Zg. Radi se o onom ogromnom Electra glide i prvo je bilo ajme meni, nema sanse. A onda polako.... pa mozda bi mogao...nije to bed...😄 Na kraju se rijesilo drukcije ali duzan sam mu i da je pitao da idem, uzeo bi pa sta bude.😎
 
U zadnje vrime ulovin sebe kako mi se mota negdi u mislima nekakav Harley....kad se ne budem moga popet na R, virujen da i mene jedan čeka negdi.
 
Nisam jos pravio neke dnevne ture na Intruderu, ali bih mogao naredni vikend. Da vidimo da li je samo za poziranje ili ima i upotrebljivu stranu.
Znam, nije Harley al je next best thing :)