DMC moto centar ZG. iskustva?

Ja sam kupio kod njega fz6 prije dvije godine. To su ti uvozi iz njemacke i austrije, i koliko sam cuo da nitko nije imao problema s njim. Dobio sam novi akumulator i 1000 kilometara garancije na motor. Ima motora za koje odma vidis da treba zaobic, a ima stvarno ok, da kupujem opet bi kupio od njega. Sa fz6 sam napravio oko 4 tkm i stvarno nikakvih problema nisam imao. Vidim da dosta ekipe kupuje od njega.
 
Motori mu dolaze od r mota iz slovenije,tojest u dilu je sa njime
 
...kolko uzme vidis na avtomotonetu...posto su svi njegovi motori oglaseni i tamo,ali su od r mota
 
...ja kad sam gledo svojevremeno,ispalo bi puno jeftinije direkt kontaktirat janeza,malo jos spustit cijenu kod njega i onda solo uvest,posto je u hr tek treca ruka,nemozes ima racunicu nikako
 
  • Like
Reactions: +marek+
Frend je dao staro za "novo" i bio je vise nego korektan u zamjeni pa ako ne zelis dati cashovinu isplati se. Korektan prodavac.
 
do sada samo pozitivna iskustva
imam par frendova koji su preko njega uzeli a zadnjemu sam ja rješavao BMWK1200LT i sve 5.
Motori jesu od Roka iz Rimskih toplica i njega poznam i čovjek je dugo u Slo na tom poslu, a bio sam kod njega u Rimskim.
 
do sada samo pozitivna iskustva
imam par frendova koji su preko njega uzeli a zadnjemu sam ja rješavao BMWK1200LT i sve 5.
Motori jesu od Roka iz Rimskih toplica i njega poznam i čovjek je dugo u Slo na tom poslu, a bio sam kod njega u Rimskim.
...i o njima nista pohvalno od vise slovenskih bajkera nisam cuo
 
da, slovenci baš nisu oduševljeni r motom, ništ čudno da velika većina motora završi unas :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: črnomerec
...meni su preporucili ovog u celju,cak i jedan cijenjeni forumas iz celja,i mogu reci samo pohvale,crossrunera uzeo kod njega,sa svim dokumentima iz italije,tako da sam imo i ime talijana,kojeg sam kontaktiro i potvrdio sve o motoru,ne preprodavac iz italije,nego prvi i jedini vlasnik
 
  • Like
Reactions: MOONSHIELD
Ako imaš keš novac, onda je najbolje kupiti motor od vlasnika, svaki preprodavač na osnovnu cijenu nabije svoju maržu.
Isplati se uvesti motor iz vana ( Unos vozila iz EU), tako da imaš veći izbor motora.
 
  • Like
Reactions: JosoGT46
Hvala na zanimljivim komentara, volim kupovat od vlasnika al trenutno nema bas u ponudi motora koji me zanimaju, tako da ovo vazem da odem uopce gledat, jel iskrcat poprilicnu sumu novac da me zavaljaju s kilometrazom, jer dns i kod nas tesko provjerit kamo iz uvoza od dilera.

Za motoexpert iz st znam i nisan cuja nista lose nikad.

Idem sljedeci tjedan vidit dva motora od 1.vlasnika pa cemo vidit sta dalje.
 
Kako ga nade samo sa 9 milja,vjerovatno od pomorca koji ima ugovore od deset metara ili od časne kojoj je bio previsok pa se nije puno vozila
 
  • Like
Reactions: JosoGT46
A šta je tu čudno? Eto konkretno sam uzeo motor kod DMC-a imao je malo preko 6k godinu i pol star. Svi moraju raditi godišnje 10-15k u pravilu?