DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI - Zagreb

Added to Calendar: 25-03-06

Ibiza

Administrator
WEB PORTAL „MOTORI.HR„ POZIVA NA
DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI


Nastavljajući se na brojne humanitarne akcije motociklista tijekom ove godine, te imajući u vidu strahovit porast u broju poginulih motociklista tijekom 2005. godine, Web portal „Motori.hr“ pozive sve zainteresirane na akciju dobrovoljnog davanja krvi u Petrovu 3 u Zagrebu. Svi zainteresirani se mole da dođu u subotu, 25. ožujka 2006. godine u PIT-stop na staroj Samoborskoj cesti (kućni broj 213) u 11:30 sati. U 12:00 ćemo po formiranju kolone i pod policijskom pratnjom krenuti prema Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ulici u Zagrebu.

Po dolasku u Petrovu, prionut ćemo davanju krvi i istodobnoj tiskovnoj konferenciji tijekom koje želimo putem medija prenijeti poruku javnosti da je nužan veći oprez u prometu, ali i veći angažman relevantnih državnih tijela kako bi se preventivnim akcijama spriječilo da se tijekom 2006.godine ponovi ružna statistika od ove godine.

Ovim simboličnim humanim činom otvaramo sezonu 2006. s iskrenom nadom da će ova godina donijeti više razumijevanja za problematiku vozača na dva kotača.

Program se provodi uz pomoć partnera poput Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, Hitne Pomoći Zagreb, te brojnih hrvatskih moto klubova i pojedinaca, no na žalost i dalje bez podrške MUP-a. Potvrđen je dolazak preko 200 motociklista iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Web portal „Motori.hr“ stoga poziva sve relevantne institucije, interesne skupine, ali i pojedince, da podrže ovu akciju davanja krvi. Također molimo da, ako ne možete ili ne želite davati krv, da svakako dođete kako bi nas bilo čim više. Molimo vas i da pomognete da se ovaj poziv proslijedi na čim više institucija i pojedinaca.

Po završetku akcije davanja krvi, pozivamo sve sudionike da se opet pod policijskom pratnjom i u grupi vratimo do PIT stopa.

Za sva eventualna pitanja, slobodno se javite niže potpisanom koordinatoru akcija.

Kontakt:
Sandi Miličević
Koordinator akcije
Tel: 098/  383 858
E-mail: marketing @ motori.hr

Alternativni kontakt
Vitomir Lučić
Tel. 098/429-600

 
Ovdje cemo trpati informacije o nadolazecem DDK, vise u nadolazecim tjednima...

 
jeli može kakav letak s obzirom da imamo winter 4,3,2006 pa da pozovemo sve koji će doći na winter da dođu i na DDK ?????????(y) (y)
 
Evo dajem ovim putem časnu pionirsku da ću pokušati mobilizirati neke pametne stričeke u cijenjenom MUP-u
 
Ja ću doći 99%. Probat ću pokrenuti svoje kolege iz kluba da se pridruže u većem broju nego prošli put.
Živjela akcije:
"Dajmo da nas pikaju"
"Vade nam krv na slamku"
:mrgreen:
 
U to vrijeme ću biti na godišnjem,pa ako će trebati bilo kakova fizička pomoć stojim na raspolaganju.
Nažalost krv neću moći dati jer mi nije još prošlo tri mjeseca od zadnjeg davanja
 
bikerboy said:
hoće uz to biti i forum susret ko i prošli put?

Da, bit će. S malom napomenom. Organizatori su spominjali odgodu od 7 dana u slučaju lošeg vremena. Ne znam koliko to stoji. Vito, Sandi?
 
Naravno, radije cu cekati tjednima nego da tjeram ljude na motor po snijegu ili jakoj kisi. Ako bude slinavo kao prosle godine u proljece javimo. U svakom slucaju cemo barem tjedan dana ranije znati kada je DDK.
 
dali je utvrđen točan datum, ima nas par iz Požege koji bi se odazvali na ovo....  (y)
 
vlucic said:
Ovdje cemo trpati informacije o nadolazecem DDK, vise u nadolazecim tjednima...

ej a  sto sa nama vanjskima van zg  ima likakav smjestaj u djiru  i kakav je protokol  i kome se  prijavit  ja dolazoi  pa taman padale  cigle sa neba

puno hvala (y)
 
ADAM said:
U to vrijeme ću biti na godišnjem,pa ako će trebati bilo kakova fizička pomoć stojim na raspolaganju.
Nažalost krv neću moći dati jer mi nije još prošlo tri mjeseca od zadnjeg davanja

EVO I JA SE NUDIM ZA FIZICKU ISPOMOC JER SAM BREZ PROMETALA.DOLAZIM VLAKOM U ZG INACE IZ RI SAM.
:D>SVAKA MOJA KAP NEKOM ZIVOT ZNACI< :D
 
:misli:
pitam se dali ima ikoga sa autom  iz RIJEKE za ddk da me poveze na fest da se ne  tramakam vlakom naravno sudjelujem u troskovima

by FENDO :?