DOPUNA PRAVILA PODFORUMA-OBAVEZNO PROČITATI!!!

Status
Not open for further replies.

papillon

Active member
Ovo u principu nije dopuna pravila, ali kako odavno svi zanemaraju već postojeća ili ih tumače prema nekim svojim prijevodima, došlo je vrijeme da se malo podsjetimo. Nakon dosta upita zbog preglednosti datuma nadolazećeg susreta svi susreti koji se održavaju biti će stavljeni na vrh-naravno oni koji su već prijavljeni i nakon kraja susreta utorkom se stavljaju idući


Ovaj podforum je zamišljen kao podforum o obavijestima o klubovima i moto susretima u okolnim zemljama. Te kanimo da takav ponovo i postane.
Te vas u tom smislu molim da više ne otvarate teme u kojima se rješavaju međuklupski ili klupski interni problemi, teme u kojima se kritiziraju drugi klubovi, teme o (ne)smislu mc / mk klubova i slično. Sve što imate rješavati jedni sa drugima, rješavajte između sebe, hvala bogu postoji dovoljan broj načina komunikacije danas da to nikome neće predstavljati problem.

Ovaj podforum kao dio motori.hr foruma i najvećeg moto portala mora i treba ostati neutralan na klupskoj sceni, eventualno pomoći u realizaciji pozitivnih aspekata klupske scene i ne želimo se dovoditi u sitaciju suca i porote u rješavanju klupskih razmirica bilo koje vrste.

Ono na šta ćemo se strogo orijenitati je isključivo pružanje informacija o klubovima i moto susretima. Eventualne inicijative pozitivnog i humanitarnog karaktera ćemo dozvoliti, ali u granicama dogovora i obavijesti da se ne bi stavljala svaka gradska proslava i ostale nuspojave.Vrijeđanja na bilo kakvim osnovama će se strogo sankcionirati kao i sve što pređe granice navedenog 8) Po mogućnosti pošaljite i više detalja poput programa susreta, letka, upute za dolazak / smještaj...

Objavljujemo isključivo susrete moto klubova u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Zbog pojedinaca moramo zamoliti da nam ne šaljete očite reklame za kafiće. I ovako je prevelik broj susreta svaki vikend, te nema potrebe da svaku pivu sa prijateljima proglašavate moto susretom. 


Svrha ovog podforuma je najava moto susreta, eventualna pitanja vezana uz njih, iznošenje dojmova sa istih, te općenito o moto klubovima.

Postavljanjem događaja (susreta) na forumski kalendar automatski se otvara, nova tema u ovom podforumu i postavlja se obavijest na portalu. Klik na događaj u kalendaru na portalu vodi na njegovu temu na forumu.
Hvala na pažnji !Za sve nejasnoće slobodno upitajte na p.p "Sa radosću ih primam i sa jos većom ih vraćam" :wink:
 
                Za sve one koji malo  :paper: Sve nejasno i dalje uvijek možete slobodno pitati  :google:FAQ: Za one koji nisu pročitali pravila, a vidim da ih ima:

1. Moto susret u organizaciji mog moto kluba nije u kalendaru?
-Pošaljite mail na [email protected] i napišite da li ste temu sami otvorili (možete i ubaciti link).
AKO STE SAMI OTVORILI TEMU, NEMOJTE POSLATI NA MAIL ISTI TEKST KAO U TEMI BEZ NAZNAKE DA JE TEMA VEĆ OTVORENA JER SE ONDA DUPLAJU TEME !!!! DOVOLJNO JE POSLATI LINK, NA MAIL, NA PP.

2. Otvorio sam temu i poslao mail i nakon 15 dana susret mi nije u kalendaru?
-Pošaljite moderatoru PP (Iwa, Nike), možda je mail u spamu ili sl.

3. Tema i nakon 30 dana nije u kalendaru?
-Autor teme nije pročitao pravila ni ovaj post.

4. Zašto mi susret nije najavljen u kalendaru MOTO PULS-a u trećem ili četvrtom mjesecu?
-Susret nije najavljen na vrijeme, dakle 15tak dana prije izlaska broja.

5. Moj klub godinama radi susret xx vikend u xx mjesecu i novo osnovani klub u našoj blizini radi susret na isti datum i nismo se uspjeli dogovoriti. Da li se tema može ukloniti sa foruma ili iz kalendara?
-Ako stariji klub prijavi "krađu termina" i nije se postogao dogovor između klubova, tema ostaje na forumu, a termin se uklanja iz kalendara.
Moderator po svojoj procjeni zadržava pravo da temu prijavljenu na mail ne otvori.

6. Susret mog moto kluba je za 7 dana, zašto tema nije "zaljepljena" (sticky) i ne nalazi se na vrhu?
-To se radi ručno, najčešće nedjeljom ili ponedjeljkom, 5 dana prije susreta.
Najvjerojatnije je netko od modreatora odsutan više dana i ni ostali susreti u tom vikendu nisu zaljepljeni.
Ako primjetite da su ostali susreti u istom vikendu zaljepljeni a Vaš nije, došlo je do ljudske pogreške.
Pošaljite PP svim moderatorima (Papillon,Nike, Iwa)

Ova tema je otvorena i slobodno pitajte ako Vam nešto nije jasno ili ako je došlo do neke greške u kalendaru.
Hvala
 
Status
Not open for further replies.