Lajkam definitivno!
Na prvu malo čudan mix Monstera, Streetfightera i Diavela., Ne baca s nogu ali nije loš., čekamo S varijantu s maknutim dijelovima od Xa.
a gle... diavel je preuzeo funkciju Monstera po meni. vise nego Streetfighter
Na prvu malo čudan mix Monstera, Streetfightera i Diavela., Ne baca s nogu ali nije loš., čekamo S varijantu s maknutim dijelovima od Xa.
ali steta sta su monstera unistili. tuga jednaTo je, barem prema Ducatiju, bio inicijalni plan još sa prvim Diavelom. Čak mu je neslužbeni naziv bio Mega Monster. I sad imaju tri namjenski različite a dizajnom prilično slične vozilice. Meni osobno je bilo pitanje u kojem smjeru će ići: prema X-u u smislu još više prema cruiseru ili prema sportu gdje će biti veliki Monster. Sad je i to riješeno ali se svejedno veselim probi čim bude moguće.
Javi kad će bit prilike, da vidim to čudo u živo!To je, barem prema Ducatiju, bio inicijalni plan još sa prvim Diavelom. Čak mu je neslužbeni naziv bio Mega Monster. I sad imaju tri namjenski različite a dizajnom prilično slične vozilice. Meni osobno je bilo pitanje u kojem smjeru će ići: prema X-u u smislu još više prema cruiseru ili prema sportu gdje će biti veliki Monster. Sad je i to riješeno ali se svejedno veselim probi čim bude moguće.
Pa evo meni od 8 mjeseca. A kada sam u Trst zvao kažu da tamo pedalu za isti model čekaju još od kraja 6. mj.Otkad to?
Ducati dijelovi su mi uvijek stizali u rekordnom roku, jedino bolji od toga je valjda BMW,
11 mj???Sramota.
Isto kao MV Agusta Brutale 11 mj. zadnji sic.
Ferragosto im je produljen.
Meni to vise zvuci kao da je trgovac zaboravio na tebe.Pa evo meni od 8 mjeseca. A kada sam u Trst zvao kažu da tamo pedalu za isti model čekaju još od kraja 6. mj.
pa mogao je on zaboraviti ali kad sam u trstu zelio naruciti mi je zenska rekla da ne moze garantirati kad ce doc obzirom da te dijelove cekaju jos od kraja 6. mjeseca. tako da sumnjam da je do trgovca... cujemo se mi cestoMeni to vise zvuci kao da je trgovac zaboravio na tebe.
mogu preko tebe onda naruciti heheNisam jos čuo da kasne dijelovi, meni isto sve stigne u par dana.