Ducati Multistrada V4

Klečim na kukuruzu i plačem jer je nisam u koncernu i nemam popust. :mrgreen:

Za ovo ostalo... GS je vjerojatno najbolje izbalansirani motor zato što potpunim luzerima i antitalentima dozvoljava iznimno brzu sportsku vožnju. Naravno, ja nisam među njima pa moj glas ide Multici.😂 Za sad još samo deklarativno jer uz sav trud, i to stvarno veliki, nikako se ne mogu natjerati da mi se taj oblik motora svidi.
A svidio ti se coper..nista mi nije jasno
 
Izbacili i V4 Rally model

1664462521181.png


1664462573794.png
 
  • Like
Reactions: leCo
Koliko god mi se nova V4 nije svidjala kad su je izbacili 2020 i jos uvijek mi je 1200s oku ugodnija, nekako me sve vise i vise vuce na V4...

Ima nesto u tom talijanskom dizajnu. :D
 
  • Like
Reactions: leCo
Iako mi se ovaj rally model ne sviđa moram priznati da mi Multica v4 opasno golica maštu….
 
Pozdrav, pitanje vezano uz MS V4S , da li tko ima na njoj alarm ? Navodno zog malog akumulatora nije preporučljivo.
Imao sam ga na GS ADV-u i znam da i njie neka prepreka za maznut motor ali ipak sam lakše spavao u nekom hotelu u nedođiji kraj otvorenog prozora . . .
 
Mali je dimenzijama i tezinom, ne kapacitetom tako da... Osim toga, programiran je da radi 2 godine i toliko ce izdrzati. Sve preko je bonus a ako se i ne dogodi, tih 100 Eur na dvije godine je cijena mirnijeg sna.
 
Jel ko zna, jeli kad ikom V-Strom ukraden...bilo gdje u svijetu ... samo znatiželjnici, koji bi voljeli imati Stroma, pogledi...di god sam bio, bas me i ne tangira, priko noci kad spavam, oce li nestati ispod prozora...kuhac, po tome, nebi nigdje ni išao...a i da nestane, kupio bi opet Stroma...
 
Svatko će sebi naći neku prednost kod odabira motora ali ono što mi kod Ducatia najviše smeta što njihovi "ingeneri" zakopliciralju sve što se zakomplicirat može a adventure bajk treba biti upravo suprotno.