Što da čovjek sad radi Prodaj Dukca i kupi Hondu. :D
tegla Well-known member Mar 30, 2023 #61 hcplankton said: Što da čovjek sad radi Click to expand... Prodaj Dukca i kupi Hondu. Reactions: koss and Xj6_2013
kiki.o Well-known member Mar 30, 2023 #62 Ducati nece imati servis više u Samoborskoj, ili Tonči više neće biti tamo? tegla said: Prodaj Dukca i kupi Hondu. Click to expand... Može probat s Aprilijom, već 3 tjedna na mail ni pozive ne odgovaraju. Ustvari, koja marka ima normalan ovlašteni u ZG? Reactions: tegla
Ducati nece imati servis više u Samoborskoj, ili Tonči više neće biti tamo? tegla said: Prodaj Dukca i kupi Hondu. Click to expand... Može probat s Aprilijom, već 3 tjedna na mail ni pozive ne odgovaraju. Ustvari, koja marka ima normalan ovlašteni u ZG?
mate Administrator Mar 30, 2023 #63 Kroz koji dan će se otvoriti u Samoborskoj, samo malo strpljenja. A do tad će i Tončiju noga zarasti. Reactions: Švabo
Kroz koji dan će se otvoriti u Samoborskoj, samo malo strpljenja. A do tad će i Tončiju noga zarasti.
hcplankton New member Mar 30, 2023 #64 kiki.o said: Ducati nece imati servis više u Samoborskoj, ili Tonči više neće biti tamo? Može probat s Aprilijom, već 3 tjedna na mail ni pozive ne odgovaraju. Ustvari, koja marka ima normalan ovlašteni u ZG? Click to expand... Ne bih davao neprovjerene informacije. Samo znam da Tonči više nije na toj lokaciji, a kako je na bolovanju, još nije osposobio novu lokaciju. tegla said: Prodaj Dukca i kupi Hondu. Click to expand... Ne gine mi đapanezer haha
kiki.o said: Ducati nece imati servis više u Samoborskoj, ili Tonči više neće biti tamo? Može probat s Aprilijom, već 3 tjedna na mail ni pozive ne odgovaraju. Ustvari, koja marka ima normalan ovlašteni u ZG? Click to expand... Ne bih davao neprovjerene informacije. Samo znam da Tonči više nije na toj lokaciji, a kako je na bolovanju, još nije osposobio novu lokaciju. tegla said: Prodaj Dukca i kupi Hondu. Click to expand... Ne gine mi đapanezer haha
Švabo Well-known member Apr 16, 2023 #67 Servis u pogonu Attachments IMG-20230412-WA0017.jpg 536.6 KB · Views: 0 Reactions: webmaster750 and Shepa