Ducati Street Fighter v4

Nikad nisam, niti ću, shvatiti zašto postoje nejked bajkevi.
Pomalo ... meni je trebalo 20-ak godina za kupnju prvog, nakon što sam shvatio da je samo pitanje dana kada će mi netko izletit.
 
Zepter je skroz ok, ionako bi isao ca.
Bode u oci reciklirana plasticoka..

Ducati je prvi u borbi protiv zagađenja :mrgreen:

Nabijem ih, na bajku od 25 soma eur se cigane oko prednjeg blatobrana od 200 eur(n)
 
Neki dan sam skoknuo do Ducatija bacit oko na tog stricfajtera i ostao, blago rečeno, razočaran. Tako mi se čini na brzinu sklepan i improviziran u zadnji čas samo kako bi dizajnerski odjel ispunio rok nametnut od marketingaša... Na primjer, ono što će budući vlasnik umjesto seksi oblina u crveno lakiranog tanka stalno gledati ispred sebe je veliki, nezgrapni, srebrni "šaka-u-oko" amortizer volana. A i taj tank ima seksi obline ali s krive strane. Zakrivljen je tako da je konveksan prema unutrašnjoj strani butina. Pjesnička sloboda. Kad gledaš s boka, onaj televizor od kokpita toliko strši i bode oči da su mi zasuzile. Ne suzama radosnicama. Uglavnom, dizajn mi se čini toliko kompliciran, razlomljen i skup nasumično razbacanih ideja na silu povezanih u cjelinu da su ona krila labudova najmanji problem. OK, jasno mi je da je cijeli projekt kasnio godinu dana jer nisu mogli osigurati stabilnost prednjeg kraja pa su pričvrljili te lopate da ga drže uz asfalt i da ne poleti, ali u tih godinu dana viška su mogli skinuti dizajnere s LSDa i natjerati ih da rade svoj posao.
Zato su valjda inžinjeri bolje odradili svoj dio posla no taj dio nisam uspio isprobati jer u ZG nema testnog niti će ga izgleda biti, ali su zato već tri komada prodana na neviđeno po bagatelnoj cijeni od skoro 190.000 krznenih životinjica. Što je empirijski dokaz da lova i pamet ne idu nužno uvijek skupa.

"DiAbLeRo ti si u k***u, Ducati se kupuje srcem!"

:mrgreen:
 
  • Like
Reactions: BeLa-Vg and Švabo
Pomalo ... meni je trebalo 20-ak godina za kupnju prvog, nakon što sam shvatio da je samo pitanje dana kada će mi netko izletit.

ae(y)

BTW, trenutno sam u tvom kraju :cool:
DADO+.jpg

2DiAbLeRo; uglavnom se slažem
:mrgreen:
 
Nova MV Agusta Brutale 1000 mi ipak izgleda puno bolje i kvalitetnije složena. Malo sam subjektivan ali fakat se nemrem natjerati da zavolim taj Kawasaki look...
Upravo tako.
Ta dva bajka jednostavno nisu ista klasa. Mv je umjetnost sa nevjerovatnom brigom za detaljima, iako je ubersvemirska. dok je v4 sfs tipicni izdanak audi skole, "pristupacan", pa kad se zaigras s dodatnom opremom koja bi trebala bit u seriji, sokiras se cijenom. Meni ne izlazi ispod 33k €, kad se makne reciklirana kineska plasticoka i stavi suplja cevka.
Vremena se mjenjaju, talijani po fejs grupama seru o udobnosti, pristojnoj potrosnji, a brine ih kako bljututom spojit mobitel s ciglom, i dje i koji smartphone holder ugradit.
 

Šta reći, Dukac treći... Jbga baš nema sreće, rodio se za vrijeme vladavine neprikosnovenog cara...

:mrgreen:
 
  • Like
Reactions: ttboy
Mišljenja sam da du ovakvi testovi, nebitno o poretku, informativnog karaktera u smislu da ce onaj tko zeli kupiti Fightera V4 njega i kupiti. Takvima Yamaha i Kawasaki nisu ni u sirem izboru. Naravno, vrijedi i za obrnuto.
 
Stvarno cjepidlacite ! Pa covjek koristi gumu tacno dokle ima sare. Dalje je celava i opasna za voziti :mrgreen:
 
aj, bar se provozao do Dalmacije (y)

BTW
motor je toliko mal, ali i bezličan, tj.
živa plastika,

skoro ga nisam ni skužio, da nije te maskice/farova
 
  • Like
Reactions: smile 77
Yebo pivu, ovo je neki kulturni lopov, nije ukro konfekciju vec dusu i karakter